پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۵۶

حمایت از اجرای اصل 44 در حد شعار باقی مانده است

حمایت از اجرای اصل 44 در حد شعار باقی مانده است

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر همایش "حمایت قضایی از سرمایه گذاری" و دادستان گرگان گفت: اجرایی کردن اصل 44قانون اساسی راه حلی اساسی برای اجرای طرح تحول اقتصادی است که حمایت از این اصل در حد شعار باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس پوریانی پیش از ظهرچهارشنبه درهمایش حمایت قضایی از سرمایه گذاری در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی در گرگان افزود: برای اجرای این اصل مهم یعنی واگذاری بخشی از امور دولتی به بخشهای خصوصی نیازمند حمایت همه جانبه هستیم.

وی اظهار داشت: دستگاه قضایی تهدیدی برای سرمایه گذاری و حمایت از بخش خصوصی نیست بلکه در این دستگاه ظرفیتهای حمایت از این بخش بسیار بالا است و با برنامه ریزی دقیق می توان از این ظرفیتهای قضایی بهره گرفت.

وی به موقعیت و پتانسیل موجود در استان گلستان اشاره و خاطرنشان کرد: موقعیت گردشگری و اقلیمی زیادی در استان وجود دارد که با همدلی و همکاری می توان از این توانمندیها استفاده کرد.

پوریانی یکی از راههای خدمت کردن به مردم را رونق بخشیدن به اوضاع اقتصادی جامعه دانست و گفت: هرجا که نیاز به ورود دستگاه قضایی باشد وارد عمل می شویم.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: کارسرمایه گذاری امری خطیر وبارازش بوده و برای شناسایی سرمایه گذاران در استان باید کمیته ای ویژه تشکیل وشد.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان نیز گفت: در 30 سال انقلاب اسلامی زمینه های توسعه در استان شکل گرفته و فعالیت بیش از 800 واحد صنعتی در استان نمونه ای کوچک از اقدامات صورت گرفته در این بخش است.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی افزود: همه این پیشرفته در برابر برکات انقلاب اسلامی مانند قطره ای در برابر دریا است، زیرا مهمترین ثمره انقلاب اسلامی حفظ و کسب استقلال بوده است.

وی اظهار داشت: حضور مبانی و احکام اسلامی در نظام حکومتی، قدمی است که با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران آغاز شده است و باید با برنامه ریزی تداوم یابد.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد پویا و فعال از مهمترین مسائلی است که همه مسئولان و اقتصاد دانان بر آن اجماع دارند، که برای دستیابی به آن باید برخی موانع و مشکلات فراروی رفع شود.

به تاکید آیت الله نورمفیدی، حمایت از سرمایه گذاری مستلزم تدوین قوانین جامع و باثبات است و درصورت ثبات نداشتن قوانین ، رغبت برای سرمایه گذاری کاهش می یابد.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان بیان داشت: بازاریابی مستمر یکی دیگر از راههای حمایت از سرمایه گذاری است و دراین زمینه باید بانک اطلاعاتی جامع از سوی دولت و سرمایه گذاران تشکیل شود.

کد خبر 820392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha