پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۳۲

تاکید عضو هیئت رئیسه مجلس بر اتمام هرچه سریعتر مجتمع پتروشیمی میاندوآب

تاکید عضو هیئت رئیسه مجلس بر اتمام هرچه سریعتر مجتمع پتروشیمی میاندوآب

ارومیه - خبرگزاری مهر: محبی نیا خواستار اتمام و تسریع در اجرای طرح پتروشیمی میاندوآب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در میاندوآب، جهانبخش محبی نیا ظهر امروز در جمع اهالی و مسئولان اجرایی میاندوآب در مصلای این شهرستان با اشاره به وجود برخی طرح های نیمه تمام در این شهرستان از مسئولان استانی خواست در جهت اجرای هر چه سریعتر سدها، طرح های روستایی در دست اجرا و مجتمع پتروشیمی این شهرستان تلاش کنند تا در سالهای آتی شاهد توسعه و آبادانی این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به فرا رسیدن سی امین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی در سطح کشور و دنیا اظهار داشت: با گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی وجود محرومیت و عقب ماندگی در شهرها و روستاهای کشور قابل قبول نیست و مسئولان در جهت تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی باید تلاش کنند.

وی در ادامه با اشاره به تبدیل شدن شهرستان میاندوآب به عنوان فرمانداری ویژه خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان استان و شهرستان با استفاده از این فرصت نه تنها در جهت جنبه تولید فرهنگ و سیاست بلکه در راستای ارتقای شاخص های توسعه، عمران و آبادانی و رفع تنگناهای این شهرستان استفاده بهینه را ببرند.

نماینده مردم میاندوآب، تکاب و شاهین دژ در مجلس در ادامه خودکفایی و استقلال را از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی و دولت نهم برشمرد و بیان داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حرکت‌های شتابنده‌ای برای توسعه کشورمان در بخش‌های مختلف از جمله فناوری و علمی با مجاهدت و تلاش متخصصان و دولتمردان در حال انجام است و تلاش می‌شود تا عقب‌ماندگی‌های گذشته جبران شود.

مردم میاندوآب پرچمدار حفاظت از آرمانهای انقلاب در جنوب آذربایجان غربی هستند

فرماندار شهرستان میاندوآب هم در این مراسم با ابراز خرسندی از معرفی این شهرستان به عنوان فرمانداری ویژه، مردم میاندوآب را پرچمدار حفاظت از ارشها و آرمانهای انقلاب اسلامی در جنوب استان معرفی کرد.

ابراهیم سیف حقیقت این اقدام را فرصت ارزشمندی در جهت ارتقای سطح خدمات رسانی به مردم و ارتقای شاخص های توسعه و عمران این شهرستان دانست و بیان داشت: دولت نهم با احیای شعار عدالت محوری و توجه به ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی اقدامات اساسی در جهت رفع محرومیت در جای جای کشور انجام داده است.

وی با تاکید بر اطلاع رسانی تمامی اقدامات صورت گرفته در سه سال اخیر از سوی رسانه ها خاطرنشان کرد: فرا رسیدن سالروز انقلاب اسلامی بهترین فرصت برای معرفی دستاوردهای انقلاب و دولت است که باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد.

میاندوآب با جمعیت 260 هزار نفری که 51 درصد آن را جمعیت شهری تشکیل می دهد در جنوب استان آذربایجان غربی واقع شده است.

کد خبر 820638

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha