پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۳۵

منطقه ویژه اقتصادی گلستان احداث می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: استاندار گلستان گفت: احداث منطقه ویژه اقتصادی در حوزه اترک استان اجرایی و عملیاتی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، یحیی محمود زاده شامگاه چهارشنبه در همایش حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان افزود: ره آورد سفر دولت به استان در بخش صنعتی بسیار مطلوب بوده و دهه فجر سال جاری شهرک صنعتی یک هزار هکتاری و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در حوزه اترک اجرایی می شود.

وی اظهار داشت: در راستای تضمین سرمایه گذاری پیگیریهایی در کارگروه توسعه تجاری استان با بانک توسعه و تجارت انجام شده که با تاسیس صندوق ضمانت با سرمایه گذاری در استان موافقت شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری به مولفه هایی نظیر امنیت جغرافیایی، شرایط بلایای طبیعی منطقه مورد نظر، تامین انرژی مورد نیاز و امور زیربنایی نیاز دارند.

به گفته محمودزاده، این استان با توجه به دارا بودن ظرفیتهای قوی به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی کشور نیازمند توجه بیشتر برای ایجاد صنایع تکمیلی و تبدیلی در حوزه کشاورزی و تولید محصولات با کیفیت برای مصرف کننده داخلی و خارجی است.
 
رئیس کل دادگستری گلستان نیز در این همایش گفت: برای از بین بردن مفاسد اقتصادی باید نسبت به شفاف کردن قوانین، کارآمد کردن نظام اداری و تربیت نظام نظارتی برنامه ریزی کرد.

احمد فاضلیان افزود: سرمایه‌گذاری از اصول مهم در پیشرفت کشورها بوده که با اجرایی شدن اصل 44 قانون اساسی نقش دولت از مالکیت به نظارت در عرصه اقتصاد تغییر و تمام امور اقتصادی به مردم واگذار می‌شود.

وی اظهار داشت: تشکیل کمیته حمایت از سرمایه‌گذاری از جمله اقدامات ارزشمند قوه قضائیه در جهت حمایت از سرمایه گذاری در استان است.

شماری از مسئولان کشوری، کارشناسان قضایی و سرمایه گذاران در این همایش یکروزه در گرگان شرکت داشتند.

کد خبر 820826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha