پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۲۱

وزیر کشور:

ضریب احساس امنیت مردم در جامعه باید افزایش یابد

ساری - خبرگزاری مهر: وزیر کشور با اشاره به اینکه مردم باید با دیدن پلیس و نیروهای مسلح احساس امنیت کنند، گفت: ضریب احساس امنیت مردم در جامعه و اعتماد به نیروهای مسلح باید افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید صادق محصولی پیش از ظهر امروز در جمع  پرسنل و کارکنان فرماندهی انتظامی مازندران در محل این ستاد در ساری افزود: طرح امنیت اجتماعی باید ناامنی را برای خلافکاران، فاسدان و اشرار جامعه فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: امنیت اجتماعی باید با اخلاق اسلامی عجین شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه در جهت اجرای طرح انضباط اجتماعی، حفظ حقوق شهروندی باید مد نظر قرار گیرد، تصریح کرد: باید امنیت اجتماعی با اخلاق اسلامی عجین شود.

محصولی در ناجا با بیان اینکه خویشتنداری و تواضع باید شاخصه نیروهای نظامی و امنیتی کشور باشد، یاد آور شد: سطح امنیت  برای آحاد مردم باید گسترش یابد.

جانشین فرماندهی کل قوا با اشاره به اینکه امنیت اجتماعی باید اصلاح کننده آسیبهای جامعه باشد، اظهار داشت: ملت ایران ارزشهای به دست آمده خود را مرهون اتکال به خداوند باریتعالی و  ائمه اطهار می داند.

محصولی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیروزی مسلمین در غزه خاطرنشان کرد: اقتدار معنوی مردم غزه اجازه نفوذ را به اسرائیل نداد و اسرائیل را در نهایت شکست داد.

کد خبر 820857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha