پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۲۰

130 پروژه عمرانی و تولیدی در سنندج به بهره برداری می رسد

سنندج - خبرگزاری مهر: فرماندار سنندج از افتتاح 130 پروژه عمرانی، تولیدی و اشتغالزایی در ایام دهه فجر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمد تقی حیدری صبح امروز در جلسه ستاد سیمرغ شهرستان اظهار داشت: در ایام الله دهه مبارک فجر بیش از 130 پروژه عمرانی، تولیدی و اشتغالزایی در مناطق مختلف شهری و روستایی سنندج به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به میزان اعتبارات هزینه شده برای اجرای این طرح ها عنوان کرد: برای افتتاح و بهره برداری از این 130 پروژه اعتباری بالغ بر 220 میلیارد ریال هزینه شده است.

فرماندار شهرستان سنندج عنوان کرد: روند رو به رشد اعتبارات عمرانی سنندج در دولت نهم چشم گیر بوده و در این راستا اولویت اول ما توجه به مناطق کم تر برخوردار به ویژه روستاهای این شهرستان بوده است.

حیدری ثمره حیات 30 ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را استقلال، خودکفائی، پیشرفت همه جانبه و احیاء فرهنگی و ارزشهای اصیل بومی و اسلامی عنوان کرد و افزود: باید به نحو احسن و شایسته این خدمات به مردم اطلاع رسانی شود و تمامی دستگاه های شهرستان اولویت کار خود را در این ایام بر اطلاع رسانی شفاف قرار دهند.

در این جلسه ضمن بیان برنامه های دستگاه های اجرایی و ادارات سطح شهرستان کمیته های جانبی گرامیداشت سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شد.

همچنین برگزاری مراسم و جشن های مردمی در مراکز دهستانها، سرکشی از خانواده های معظم شاهد و ایثارگر، برگزاری مسابقات ورزشی، هنری، برپایی نمایشگاه های مختلف، تجلیل از نخبگان علمی و آموزشی از جمله دیگر برنامه های ایام دهه مبارک فجر در دهه فجر امسال به شمار می رود.

کد خبر 820947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha