پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۴۸

مسجد جامع صدرآباد ندوشن ثبت ملی شد

مسجد جامع صدرآباد ندوشن ثبت ملی شد

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد از پیوستن مسجد جامع صدرآباد ندوشن به فهرست آثار ملی خبر داد.

عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این مسجد از توابع ندوشن در 70 کیلومتری غرب یزد قرار دارد و به با شماره 23166 ثبت ملی شده است.

وی افزود: تاریخ این بنا مربوط به دوره قاجاریه و وجه تمسیه آن از روستایی است که در آن وجود دارد.

سیفی خاطرنشان کرد: این مسجد دارای 18 ستون است که هر یک از آنها 1.5 متر ارتفاع دارند و با آجر یا گچ بندکشی شده اند.

سیفی یادآور شد: مسجد جامع صدرآباد دارای دو محراب رو به قبله است که محراب قدیمی با گچبری ساده تزئین شده و محراب جدید فاقد گچبری و تزئین است.

وی با اشاره به اینکه این بنا دارای مناره کوتاه و بدون ماذنه است، اظهار داشت: مساحت بنا در قسمت قدیم 200 متر مربع و در قسمت جدید 250 متر مربع است که پیش بینی می شود با توسعه آن، مساحت مسجد به 850 متر مربع برسد.

کد خبر 820960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha