پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۸:۳۴

فیروز کریمی :

استقلال نشان داد لیاقت کسب عنوان قهرمانی را دارد / داوری افتضاح بود

استقلال نشان داد لیاقت کسب عنوان قهرمانی را دارد / داوری افتضاح بود

سرمربی تیم فوتبال صبای قم با انتقاد از عملکرد تیم داوری دیدار تیمش برابر استقلال تهران گفت: داور حتی در صحنه هایی که به سود ما سوت زد دچار استباه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی که پس از شکست امروز تیمش برابر استقلال با خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: فکرمی کنم این زیبا ترین و پرفشارترین بازی بود که در طول این فصل در لیگ انجام شد.

وی گفت: استقلال نشان داد که استحقاق قهرمانی در این فصل را دارد. استقلال یک تیم کامل از لحاظ فنی، روحی و قدرت بدنی است. من اعتقاد دارم  که استقلال مستحق این پیروزی بود.

کریمی در خصوص صبای قم نیز گفت: ما هم بازی بسیار خوبی را ارائه دادیم. بچه های ما آنچه را که می خواستیم به اجرا گذاشتند اما دو عامل باعث شد که ما برنده این میدان نباشیم. ابتدا قضات فوق العاده ضعیف داور وسط بود که متاسفانه با این قضاوت خود داور ایرانی دربی را هم تحت شعاع خود قرار داد. ایشان سوت های ضعیفی زدند که من حتی خودم اعتقاد دارم که چندین سوت هم که به نفع ما زد کاملا اشتباه بود. من از همین جا اعلام می کنم که حتی کارتی که به جان واریو داد کاملا بی دلیل بود. چرا که در فوتبال دنیا اگر توپی از زمین خارج شده و بازیکن به آن ضربه بزند چون تاثیر در روند بازی ندارد و توپ جمع کن ها سریعا توپ را به حریف می دهند زمانی از بازی نمی گیرد. در مجموع داوری این دیدار افتضاح بود. امیدوارهستم که برای بازیهای حساس این چنینی از داورهای بسیار باتجربه استفاده کنند تا حق هیچ تیمی ضایع نگردد.

کریمی در خصوص ضربه ای که به محسن بیاتی نیا زده شد گفت: من خودم ندیدیم اما تمامی کسانی که نزدیک به صحنه بودند معتقد بودند که پای بازیکن حریف دقیقا در صورت بازیکن ما خورد و حتی یک تکه از استوک بازیکن حریف در داخل دندان بیاتی نیا گیر کرده بود! بعد از اینکه ایشان به رختکن آمد دکتر با جراحی خود این تکه را از دندان ایشان درآورد!

وی با اشاره به نشستنش روی سکوها در ابتدای بازی گفت: قصد داشتم به قولم عمل کنم و از روی سکوها تیم را هدایت کنم اما قلعه نویی آمد و مرا قسم داد که روی نیمکت صبا بنشینم. من هم به خاطر قسم ایشان و احترامی که برای امیر قائل هستم مجدد به روی نیمکت آمدم. امیر یکی از بهترین دوستان عزیز من است که ما دوستی دیرینه ای با هم داریم.

وی در خصوص تعویض زود هنگام فریدون فضلی گفت: فضلی بسیار ضعیف عمل کرد و چون خواسته های مرا اجرا نکرد او را تعویض کردم.

فیروز کریمی در پاسخ به این پرسش که چرا پیروز قربانی به سمت شما نیامد گفت: من اصلا دنبال این حاشیه ها نیستم. ما در مقطعی کنار هم کار می کردیم و من مربی پیروز بودم. پیروز برای من قابل احترام است و حتما صلاح ندیده به سمتم بیاید و از بابت این قضیه هیچ مشکلی ندارم.

کد خبر 821390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha