پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۳۷

کمبود نقدینگی پاسخ مناسبی برای تاخیر در افتتاح بیمارستان خواف نیست

کمبود نقدینگی پاسخ مناسبی برای تاخیر در افتتاح بیمارستان خواف نیست

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افتتاح بیمارستان خواف پس از 18 سال گفت: در این میان کمبود نقدینگی از سوی مسوولان پاسخ مناسبی برای تاخیر در افتتاح بیمارستان خواف نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در خواف، محمدرضا سجادیان صبح امروز در جمع خبرنگاران، از افتتاح بیمارستان 96 تختخوابی بعد از18 سال انتظار تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: طولانی شدن اجرای پروژه جای سئوال دارد که پاسخهایی نظیر کمبود منابع مالی پاسخی قانع کننده از سوی مسئولان نیست.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس گفت: شهرستان خواف جزو مناطق محروم و در ناحیه مرزی کشور قرار دارد و از لحاظ امکانات اولیه بهداشتی و عمومی باید مورد توجه بیشتر مسئولان قرارگیرد.

سجادیان گفت: پس از انجام رایزنی ها لازم با وزرای مسکن و شهرسازی و بهداشت و درمان در سال 83 و گرفتن قول همکاری از آنان اجرای این پروژه مجدداً در اواخرسال 83 آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه با تامین امکانات بیمارستانی به زودی آماده بهره برداری است، تصریح کرد: پروژه بیمارستان خواف به عنوان بزرگترین بیمارستان منطقه با پیگیریهای انجام شده پس از گذشت 18 سال از زمان کلنگ زنی، مراحل نهایی خود را طی می کند.

کد خبر 821678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha