پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۷، ۹:۳۰

کرمی خبر داد :

300 نمایشگاه کتاب با موضوع انقلاب/دعوت از خبرنگاران منصف خارجی

300 نمایشگاه کتاب با موضوع انقلاب/دعوت از خبرنگاران منصف خارجی

برنامه‌های وزارت ارشاد به مناسبت بزرگداشت سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی اعلام شد که از جمله آنها می‌توان به دعوت از خبرنگاران رسانه‌های خارجی که در سالهای گذشته مطالب منصفانه‌ای از پیامدهای انقلاب نوشته‌اند اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز کرمی دبیر ستاد بزرگداشت سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه دهه فجر برنامه‌های گسترده و متنوع فرهنگی و هنری این وزارتخانه را تشریح کرد.

وزارتخانه پیشقدم در تشکیل ستاد اجرایی بزرگداشت سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

وی با بیان این که وزارت ارشاد به این مناسبت، برنامه‌ها و جشنواره‌های گسترده‌ای در داخل و خارج از کشور برگزار می کند، یاد آور شد: نخستین وزارتخانه‌ای که ستاد اجرایی بزرگداشت سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تشکیل داد، وزارت ارشاد بود و این ستاد به ریاست صفار هرندی وزیر ارشاد و با حضور معاونان و مدیران کل آن وزارتخانه در اواخر خرداد ماه سالجاری شکل گرفت.

به گفته کرمی امسال در طراحی برنامه‌های دهه فجر وزارتخانه تلاش شده ضمن یاد آوری سی‌ساله مجاهدت‌ها و تلاشهای مردم ایران اسلامی، افقهای روشن این عرصه را در قالب برنامه‌های فرهنگی و هنری پیش روی قرار دهد.

برپایی 300  نمایشگاه کتاب با موضوع انقلاب و دستاوردهای آن در سراسر کشور

کرمی برپایی سومین جشنواره شعر فجر را با رویکرد نکوداشت سی‌امین سال انقلاب اسلامی و جشنواره ملی سیمرغ شعر را از جمله برنامه‌های فرهنگی وزارتخانه برشمرد و گفت : این جشنواره‌ها با حضور برجسته‌ترین چهره‌های شعر و ادبیات برگزار می‌شوند.

وی ادامه داد:همچنین برگزاری "همایش بین‌المللی انقلاب اسلامی" با حضور شخصیتهای علمی و فرهنگی جهان که درباره انقلاب اسلامی تحقیقات و تالیفاتی داشتند و برپایی 300 نمایشگاه کتاب با موضوع انقلاب و دستاوردهای آن درسراسر کشور، برنامه  "سی شب شعر استانی" و "سی شب، سی شاعر" با حضور شاعران برجسته کشور در تهران و شهرستانها  و "سی قصه برای سی سال انقلاب" در دستور کار قرار گرفته است.

وی اختصاص بخش ویژه‌ای با عنوان "انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)" و "گرامیداشت سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی" درتمام رویدادهای فرهنگی را خاطرنشان کرد وگفت: نمایشگاه‌های مختلف کتاب در داخل و خارج، نشستهای مختلف ادبی، جوایز ادبی نظیر کتاب فصل و سایر رویداد‌های فرهنگی با این رویکرد برگزار می‌شوند.

ترجمه 30 اثر برجسته خارجی درباره انقلاب ایران

کرمی چاپ و انتشار کتابهای داستان با موضوع انقلاب اسلامی با همکاری ادارت کل ارشاد استانها، اعزام هیات نویسندگان و شاعران معاصر به کشورهای مختلف برای معرفی ادبیات ایرانی اسلامی، ترجمه سی اثر برجسته خارجی درباره انقلاب اسلامی ایران، نگارش و تدوین فرهنگ واژگان انقلاب اسلامی، انتشار کتاب‌های "سیر شهیدان دفاع مقدس با موضوع اهتمام به نماز در سیرشهدای دفاع مقدس در سی عنوان، چاپ دایره المعارف انقلاب اسلامی و کتاب تاریخ نگاری انقلاب اسلامی، برپایی نمایشگاه سی سال تصویر‌گری،راه‌اندازی بخش ویژه انقلاب اسلامی درکتابخانه‌های مهم کشور،گردآوری و چاپ تصاویر انقلاب و انتشار آلبوم نفیس آثار گرافیکی درباره انقلاب اسلامی را از دیگر برنامه‌های فرهنگی وزارتخانه ذکر کرد.

اجرای سمفونی "انقلاب اسلامی" با آهنگسازی مجید انتظامی و توسط ارکستر سمفونیک تهران

دبیر ستاد بزرگداشت سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی وزارت ارشاد، با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده در بخش هنری این وزارتخانه گفت : به این مناسبت سمفونی بزرگ انقلاب اسلامی طراحی شده است که آهنگساز آن مجید انتظامی و اجرای آن نیز از سوی ارکستر سمفونیک تهران انجام می‌شود.

کرمی افزود: همچنین اجرای بخش ویژه انقلاب اسلامی در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، برگزاری نمایشگاه سه دهه تمبرانقلاب اسلامی با عنوان "پیام آوران بیداری" برگزاری نشست تاثیر انقلاب اسلامی در تئاتر معاصر ایران، اعزام گروه ‌های نمایشی با هماهنگی نمایندگان و سفرای فرهنگی به خارج از کشور، برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجمسی با شعار "امید به آینده" از جمله برنامه‌های بخش هنری به شمار می‌آید.

وی اجرای نقاشی طولانی "از موزه تا موزه"، برگزاری مسابقه عکاسی همگانی از راهپیمایی روز 22 بهمن، برپایی نمایشگاه سه دهه همکاری‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و سوریه در فرهنگسرای نیاوران، برگزاری جشنواره هنرجویان هنرستان‌های هنرهای زیبا با موضوع انقلاب اسلامی، برگزاری سمینار پژوهشی آموزش هنر با موضوع بررسی عملکرد 30 ساله آموزش هنر و برگزاری جشنواره تولیدات هنری آموزشگاه‌های آزاد هنری را از دیگر برنامه‌های این بخش عنوان کرد.

وی افزود: بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجر نیز که اخیرا شاهد برپایی آن  بوده‌ایم همراه با بخش ویژه انقلاب برگزار شد.

کرمی با اشاره به برنامه‌های بخش سینمایی از برپایی جشنواره بین المللی فیلم فجر با مروری بر آثار سی سال سینمای انقلاب به همراه تقدیر از سازندگان آن خبر داد و برپایی جشنواره مستند سینما حقیقت، برپایی بیست و پنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران تحت عنوان "سینمای ملی سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی"، تولید دو فیلم کوتاه و 16 فیلم مستند و 13 فیلم بلند و تولید مجموعه "سی نمای انقلاب" شامل سی فیلم کوتاه داستانی و انیمیشن را از جمله برنامه‌های این بخش ذکر کرد.

وی کمک به تولید فیلم‌های سینمایی"امام موسی صدر"، مستند "ژنرال‌های جوان"،"فرمانده‌های جوان ارشد دفاع مقدس"، "در آفتاب شمس" ، "سمفونی پارس" و "سلسله جبال زاگرس" و اعلام فراخوان جشنواره دومین جایزه بزرگ شهید آوینی شامل مستند های مهم انقلاب اسلامی از دیگر برنامه‌های بخش سینمایی برشمرد.

دعوت از خبرنگاران خارجی که مطالب منصفانه‌ای از پیامدهای انقلاب نوشته‌اند

دبیر ستاد بزرگداشت سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی وزارت ارشاد، انتشار کتاب "سیر قانون مطبوعات در بعد از انقلاب اسلامی"، بررسی آماری و کیفی نشریات در قبل و بعد از انقلاب، تحلیل محتوای ارزش های انقلاب اسلامی در روزنامه‌های بعد از انقلاب و انتشار ویژه نامه‌های مستمر و ماهانه انقلاب اسلامی و سی سال خدمت از سوی 10 نشریه کشور را از جمله برنامه های بخش مطبوعات عنوان کرد و گفت: به همین مناسبت خبرنگاران رسانه‌های خارجی که در سال‌های گذشته مقالات مثبت و علمی و یا منصفانه‌ای از پیامدهای انقلاب به رشته تحریر در آورده‌اند به ایران دعوت می‌شوند.

کرمی افزود: برپایی نمایشگاه مطبوعات با بخش ویژه انقلاب اسلامی، تهیه بولتن ویژه سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی از نگاه رسانه‌های خارجی، برگزاری تورهای خبری به مراکز مهم علمی و صنعتی ایران جهات آشنایی رسانه‌های خارجی و  معرفی و انعکاس دستاوردهای سازمان‌های دولتی و حکومتی در سی‌امین سال انقلاب اسلامی از دیگر برنامه‌های این بخش است .

وی با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده در سایر بخش های تابعه وزاتخانه گفت: برگزاری مسابقات و نشست هایی در حوزه رسانه های دیجیتال درباره انقلاب اسلامی، برپایی نمایشگاه و جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال با بخش انقلاب اسلامی، مشارکت در تولید نرم‌افزار و حمایت از سایت‌های فعال در ‌خصوص انقلاب اسلامی، تهیه نمایه مرجع از نرم افزارهای مرتبط با انقلاب اسلامی، برپایی "سلسله همایش‌های معرفی دستاوردهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت"، تجلیل از 30 چهره شاخص و پیشکسوت در حوزه روابط عمومی از دیگر برنامه‌های ماست.

انتخاب و خرید 30 عنوان کتاب برتر در موضوع انقلاب اسلامی و ارایه آن به تمام کتابخانه‌های عمومی کشور

کرمی همچنین برپایی هفته‌های فرهنگی با هدف ارایه دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان‌های مختلف کشور، انتخاب و خرید سی عنوان کتاب برتر در موضوع انقلاب اسلامی و ارایه آن به تمام کتابخانه‌های عمومی کشور، برگزاری 30 نمایشگاه کتاب در سی مرکز استان با موضوع انقلاب اسلامی، مستند سازی فعالیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سی سال انقلاب اسلامی و ویژه برنامه‌های انقلاب اسلامی وحج و تبیین روند اجرایی و تحول فرهنگی و گرایش به سمت حج ابراهیمی در مقایسه با حج کلیشه‌ای قبل از انقلاب را از دیگر برنامه‌های این مناسبت عنوان کرد.

کرمی گفت : افتتاح کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در 12 استان و برگزاری جشن ها و مسابقات در 30 استان، هنری از سوی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، برپایی نمایشگاه دستاوردهای کانون‌ها به مناسبت انقلاب اسلامی،  انعکاس خبری توانمندی‌های ایران و برگزاری میزگردهای تخصصی با موضوع انقلاب اسلامی و پوشش خبری تمامی نکوداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در برنامه‌های این وزارتخانه پیش‌بینی شده است.

تهیه ویژه‌نامه‌های اختصاصی، برگزاری نمایشگاه عکس درمسیر راهپیمایی روز 22 بهمن ماه، برگزاری نشست‌های تخصصی درخصوص سی‌سال انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب، پوشش خبری تمامی اخبار وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، نهادها، ارگان‌ های دولتی و غیردولتی به مناسبت گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی، به تحریر در آوردن خاطرات خبرنگاران و عکاسان، مسئولین و اشخاص مهم که درپیروزی انقلاب سهم بسزایی داشته‌اند از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران از دیگر برنامه ‌های وزارت ارشاد است.

برگزاری جشنواره سینمایی در 14‌ کشور

دبیر ستاد بزرگداشت سی‌امین سال پیروزی انقلاب اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: علاوه بر این به مناسبت سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 300 برنامه درقالب جشنوراه نمایشگاه، همایش، اکران فیلم و ... از سوی نمایندگی ‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور تدارک دیده شده که از جمله آن می‌توان به حمایت از اکران فیلم‌های ایرانی و انتشار کتاب و تولیدات رسانه‌ای درتبیین و دستاوردهای انقلاب اسلامی، برپایی کنفرانس‌هایی با موضوع معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی و برگزاری جشنواره ایران زمین در 18 کشوراشاره کرد.

طراحی، تولید و توزیع 300 بسته فرهنگی، برپایی جشنواره‌های عکس و آثار هنری و  برپایی هفته‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور،برگزاری مسابقه "طرح‌های نو برای شکوفایی فرهنگ ایران درخارج از کشور"، برگزاری جشنواره فرهنگی سینمایی در 14‌ کشور، ترجمه 30 عنوان کتاب با موضوع انقلاب و چاپ 30 عکس برگزیده با موضوع انقلاب و توزیع در رایزنی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و برپایی مراسم‌های ویژه سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد.

کد خبر 821913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha