پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۵۲

کاهش نزولات جوی در استان قزوین

کاهش نزولات جوی در استان قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آّب منطقه ای قزوین از کاهش نزولات جوی در استان اظهار نگرانی کرد.

یدالله ملکی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین با اعلام این خبر گفت: آمار ریزشها و نزولات جوی از مهرماه تا پایان دی ماه امسال نشان می دهد بارندگی ها در اغلب نقاط استان نسبت به میانگین دراز مدت 46 درصد و نسبت به سال قبل 14 درصد کاهش داشته که نگران کننده است.

ملکی متوسط بارندگی در قزوین در چهار ماهه اول سال زراعی آبی را در شرایط عادی 124 میلیمتر اعلام کرد و گفت: متأسفانه در 4 ماهه اول امسال میزان بارندگی در قزوین به 77 میلیمتر کاهش یافته است.

یدالله ملکی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد منابع آبی استان در بخش کشاورزی مصرف می شود، یادآور شد: با توجه به کاهش احجام ورودی به سفره آبهای زیرزمینی، برداشتهای بی رویه از این منابع، عدم برنامه ریزی اصولی در روشهای آبیاری و کشت محصولات زراعی و باغی، استفاده نا مطلوب و عدم صرفه جویی در مصرف آب، خسارات جبران ناپذیری به منابع آبی استان وارد می سازد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای قزوین پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از خشکسالی و کمبود آب را وظیفه ای همگانی دانست و از کشاورزان و بهره برداران خواست به منظور مقابله جدی با مشکل کم آبی با برنامه ریزی اصولی ضمن صرفه جویی در مصرف آب، نسبت به تغییر شیوه های آبیاری مزارع و باغات، عدم کشت اضافه و بیمه کردن محصولات کشاورزی اقدام کنند.

کد خبر 822498

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha