پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۲۱

اختصاصی مهر /

ماسک تصفیه هوا برای مبتلایان به آلرژی در کشور تولید شد

ماسک تصفیه هوا برای مبتلایان به آلرژی در کشور تولید شد

پژوهشگران پارک فناوری همدان موفق به طراحی و ساخت ماسک تصفیه هوا شدند که قادر است علاوه بر تصفیه کامل هوا، دمای آن را نیز مطلوب کند.

میلاد آزاد منش مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: این ماسک دارای دو فیلتر است که یکی الکتریکی و دیگری کربنهای فعال است که با استفاده از این دو فیلتر، ذرات معلق در هوا را دریافت می کند. همچنین این ماسک قادر است بوی موجود در هوا را جذب کند.

وی به مشکلات تنفسی مبتلایان به آلرژیهای تنفسی و جانبازان شیمیایی اشاره کرد و افزود: این افراد زمانی که هوای سرد را استنشاق می کنند مجاری تنفسی آنها دچار سوزش می شود. از این رو این ماسک مجهز به بخاری الکتریکی است و می تواند هوای سرد موجود در محیط بیرون را گرم کند تا مشکلات این افراد در روزهای سرد رفع شود.

آزادمنش به کاربردهای این سیستم اشاره کرد و اظهار داشت: مبتلایان به آلرژیهای تنفسی، بیماران آسمی، جانبازان شیمیایی، کارگران معادن و گلخانه ها و افرادی که با مواد شیمیایی سرو کار دارند می توانند از این ماسک استفاده کنند.

مجری طرح به مزایای این ماسک اشاره کرد و ادامه داد: تمام ماسکهای موجود در بازار تنها هوا را تصفیه می کند ولی این ماسک قادر است علاوه بر اینکه ذرات معلق در هوا را دریافت و تصفیه می کند بوهای مختلف در محیط را جذب و هوای عاری از بو را به استفاده کننده ارائه دهد. این مزیت برای افرادی که مبتلا به حساستهای تنفسی هستند مفید خواهد بود.  

وی با تاکید بر اینکه نمونه این طرح با حمایت پارک فناوری همدان ساخته شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم نمونه صنعتی آن را با همکاری و حمایت مرکز رشد دانشگاه بوعلی تولید کنیم.

کد خبر 823782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha