به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سینا دلشادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هنرمندان استان از دیدار با استانداری مرکزی محروم هستند، افزود: به رغم پیگیری ها و نامه نگاری های متعدد هنوز موفق نشده ایم تا هنرمندان نخبه انقلابی استان مشکلات خود را با این مقام عالی در میان بگذارند.
وی با اشاره به اینکه هنر مهمترین ملاک پیشرفت هر کشور است، اضافه کرد: همانگونه که به صنعت و تجارت اهمیت داده می شود به همان اندازه باید حوزه هنری مورد توجه قرار گیرد که این امر نیازمند توجه ویژه مسئولان است.
دلشادی اظهار داشت: مهمترین مشکل این نهاد کمبود بودجه است که از ابتدا پایه بودجه برای این نهاد بسیار ضعیف بوده و مورد کم لطفی قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه هنر سبب ماندگاری ارزش ها در جامعه می شود، تصریح کرد: فرهنگ و هنر در مظلومیت قرار گرفته است و لازمه پیشرفت کشور تغییر نگاه درجه سه ای از هنر و هنرمند و توجه به این قشر از افراد جامعه است.
دلشادی هنر را یک شیوه بیان خواند و اظهار داشت: از آنجا که خبرنگار به بیان واقعیات می پردازد، خبرنگاری هنر به معنای واقعی، کاری انسانی و تاثیر گذار در جامعه است.
وی وظیفه اصلی حوزه هنری را احیای ارزش های اسلامی و انقلابی دانست و گفت: پایه های شکل گیری حوزه هنری در سالهای انقلاب ترسیم و مستحکم شده و در فضای انقلاب شکل گرفته است و می تواند ارزشهای انقلاب را به زبان هنر در جامعه ترویج کند.
رئیس حوزه هنری استان مرکزی ادامه داد: در حال حاضر 150 هنرمند در بخشهای مختلف هنری ساماندهی شده اند اما از امکانات و کاستی های بسیاری رنج می برند.
وی برگزاری مسابقه نغمه های انقلابی، برپایی نمایشگاه عکس، کارگاه زنده کاریکاتور و برگزاری سوگواره فیلم عاشورایی را از جمله برنامه های این حوزه در دهه فجر عنوان کرد.
نظر شما