دکتر ایرج خسرونیا با طرح این سئوال که مگر می شود مسائل مربوط به سلامت جامعه را به این سرعت و بدون تامل تصویب و اجرا کرد به خبرنگار مهر گفت: در این طرح دولت در پی آن است تا صد درصد مردم را زیرپوشش بیمه های عمومی ببرد.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اعلام اینکه این کار در این مدت زمان کوتاه باقیمانده از عمر دولت ممکن نیست افزود: این در حالی است که هم اکنون بیش از نیمی از مردم زیرپوشش بیمه های مختلف هستند اما خدمات خوبی در بخش درمان به آنان ارایه نمی شود.
خسرونیا تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر قشر آسیب پذیر جامعه به بدترین شکل از خدمات درمانی مورد نیاز در بخش دولتی استفاده می کنند.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با بیان اینکه وزارت بهداشت در این دولت در برخی از زمینه ها مظلوم واقع شده است اظهار داشت: عدم افزایش اعتبارات بخش درمان از ذخایر ملی کشور موجب می شود تا همیشه بیمارستانهای دولتی در وضعیت بد و ورشکستگی باشند.
خسرونیا گفت: با مشکلاتی که اکنون در این بخش وجود دارد و عدم ارایه خدمات مطلوب به بیماران آیا درست است که در پی اضافه کردن جمعی دیگر و بیمه کردن افراد دیگر باشیم و بهتر نیست ابتدا به افراد تحت پوشش بیمه های عمومی خدمات قابل قبول ارایه دهیم و بعد گام بعدی را برداریم.
نظر شما