به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالکریم خلف سخنگوی وزارت کشور عراق در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: قرارداد ما با بلک واتر به پایان رسیده است و تمدید آن در دستور کار وزارت کشور قرار ندارد.
شرکت امنیتی بلک واتر از جمله شرکتهایی بود که به سبب عقد قرارداد با وزارت امورخارجه آمریکا به بهانه کمک در برقراری امنیت در عراق وارد این کشور شد، اما کارمندان این شرکت به جای عمل به وظایف خود در اموری همچون قاچاق سلاح و کشتار بی علت شهروندان عراقی شرکت می کردند.
در دسامبر سال 2007 میلادی، 17 نفر از مردم عراق که عمدتا زن و کودک بودند، در اثر شلیک گلوله ازسوی ماموران شرکت بلک واتر کشته شدند.
ماموران این شرکت پس از این حادثه اعلام کردند که در روز حادثه و پس از آنکه با حمله افراد ناشناس مواجه شدند اقدام به گشودن آتش کرده اند.
نظر شما