پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۷:۳۰

200 عکس در سوگواره با عاشورائیان به رقابت پرداختند

200 عکس در سوگواره با عاشورائیان به رقابت پرداختند

زنجان - خبرگزاری مهر: دبیر ششمین سوگواره با عاشورائیان گفت: در مرحله داوری دوره ششم سوگواره با عاشورائیان، بالغ بر یک هزار و 200 قطعه عکس از 138 عکاس عاشوایی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، مهدی خدایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هیات داوران این سوگواره افزود: هیئت داوران سوگواره متشکل از رسول اولیاءزاده رئیس دبیرخانه عکاسان ایران، افشین شاهرودی صاحب امتیاز و مدیر مسئول نشریه عکاسی خلاقه و حسن غفاری استاد و مدرس عکاسی است که با بررسی آثار ارائه شده و با محوریت قرار دادن نگاهی نو و خلاقه در متن تصاویر، برگزیدگان را معرفی کرده اند.

وی ادامه داد: با پایان یافتن داوری ششمین سوگواره عکس منطقه‌ای با عاشورائیان، برگزیدگان به زودی از سوی دبیرخانه سوگواره معرفی می شوند به گونه ای که 50 اثر به بخش نمایشگاهی سوگواره راه یافته اند.

 خدایی افزود: اسامی برگزیدگان در مراسم اختتامیه‌ای که 22 بهمن ماه جاری در زنجان برگزار خواهد شد، معرفی می شوند.

کد خبر 826228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha