پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۵۳

یک باند قاچاق انسان در کرمان منهدم شد

یک باند قاچاق انسان در کرمان منهدم شد

کرمان - خبرگزاری مهر: معان اجتماعی نیروی انتظامی کرمان از متلاشی شدن یک باند قاچاق انسان در کرمان خبر داد.

سرگرد علیرضا پریور در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: این باند قاچاق قصد داشتند به وسیله یک دستگاه کامیون 111 تبعه خارجی را به شهرستان رفسنجان وارد کند که ماموران نیروی انتظامی با شناسایی این باند افراد باند را دستگیر و 111 تبعه غیرمجاز را برای انتقال به کشور خود به اردوگاه مراقبتی اتباع بیگانه در کرمان منتقل کردند.

وی تصریح کرد: طی یک ماه گذشته در استان کرمان 4 هزار و 679 تبعه خارجی بخصوص افاغنه در کرمان دستگیر شده اند که در این ارتباط 85 خودرو نیز توقیف شده است.

سرگرد پریور افزود: این افراد پس از طی مراحل قانونی از طریق اردوگاه های مراقبتی از کشور اخراج شده اند.

وی با اشاره به کشف 22 گذرنامه جعلی در استان کرمان طی یک ماه گذشته گفت: طی این مدت 52 روادید تمدید شده و یک دفترچه پناهندگی نیز صادر شده است.

کد خبر 826940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha