قادر پورعلی درگفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: این مسابقات با شرکت 500 ورزشکار در رده های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در 17 بهمن ماه امسال به مدت سه روز در سالن شهید کیانپور کرج برگزار می شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: برگزاری این رقابت ها در کرج زمینه تبادل تجربیات، شناخت بیشتر ورزشکاران این رشته نسبت به توانمندی ها، افزایش سطح فنی ورزشکاران بوده و این مسابقات در دو بخش فرم و مبارزه انجام خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر ورزشکاران تمام استان ها دو تیم از استان تهران و یک تیم از کرج نیز حاضر می شوند و با هم به رقابت می پردازند.
وی ادامه داد: این مسابقات سال گذشته در شهریار برگزار شد و تیم های تهران، فارس و کردستان به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند و در حال حاضر نیز در کشور حدود 20 هزار ورزشکار در این سبک فعالیت دارند.
نظر شما