پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۳۱

به مناسبت سی سالگی انقلاب؛

نوزادان متولد دهه فجر به همراه مادرشان بیمه می شوند

نوزادان متولد دهه فجر به همراه مادرشان بیمه می شوند

اداره کل امور بانوان شهرداری تهران به مناسبت سی امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تمام نوزادان متولد دهه فجر به همراه مادرشان را بیمه می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ستاد غنچه های شهر تحت نظارت اداره کل امور بانوان شهرداری تهران در سال 85 با هدف ارائه آموزشها و نهادینه نمودن مفهوم مشارکت از طریق آموزشهای ابتدایی به والدین همراه با بسته های فرهنگی در روز تولد نوزادشان و دعوت والدین در برنامه های گروهی آموزشی و فرهنگی در طول 4 سال رشد نوزاد عضو ستاد و اجر نهادن به مقام خانواده به عنوان اولین و موثرترین نهاد اجتماعی و توجه به کودکان به عنوان سرمایه های انسانی شهر به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسید.

نمایندگان ستاد غنچه های شهر با مستقر شدن در ادارات ثبت احوال مشخصات کامل نوزاد همراه با آدرس پستی را برای ارسال بسته های فرهنگی و آموزشی دریافت می کنند و والدین هیچ هزینه ای بابت این بسته نباید بپردازند.

در بیمه نوزادان، غنچه متولد شده به مدت یکسال تحت پوشش این بیمه قرار می گیرد.

پوشش بیمه ای شامل معلولیت احتمالی مادرزادی و معلولیتهای ناشی از حوادث و بیماری است.

چنانچه نوزاد تا پایان سن یکسالگی در اثر حوادث مذکور دچار معلولیت گردد شرکت بیمه سینا نسبت به پرداخت غرامت مندرج در بیمه نامه اقدام خواهد نمود. حداکثر تعهدات بیمه در قبال هر نوزاد تا سقف 10 میلیون ریال است.

والدین نوزادان متولد دهه فجر امسال می توانند برای دریافت کارت بیمه که با آرم مشترک شهرداری تهران و بیمه سینا در اختیار نمایندگان ستاد غنچه های شهر مستقر درادارات ثبت احوال استان تهران است، مراجعه نمایند.

همچنین مادران غنچه های متولد شده در قبال خطرات فوت و نقص عضو ناشی از حوادث حداکثر تا سقف 10 میلیون ریال برای هر نفر به مدت یکسال تحت پوشش بیمه سینا هستند.

تا کنون بیش از 180 هزار خانواده تهرانی عضو ستاد غنچه های شهر شده است.

کد خبر 827515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha