پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۳۲

با اتمام جاده خوی؛

فاصله خوی با ترکیه 250 کیلومتر کاهش می یابد

فاصله خوی با ترکیه 250 کیلومتر کاهش می یابد

ارومیه - خبرگزاری مهر: فرماندار خوی گفت: فاصله خوی با کشور ترکیه 250 کیلومتر کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، ابراهیم محمدلو ظهر امروز در  با در مراسم افتتاح طرح هادی در روستای چاوشقلی شهرستان خوی افزود: با تکمیل و اتمام جاده خوی ـ قطور راه ترانزیتی مسافر و کالا باز شده و فاصله بین شهر خوی با کشو رترکیه 250 کیلو متر کاهش می یابد.

معاون بنیاد مسکن آذربایجان ‌غربی هم در این مراسم با بیان اینکه تاکنون برای 700 روستای بیش از 50 خانوار آذربایجان ‌غربی طرح هادی تهیه شده است خاطرنشان کرد: در این مدت برای 675 روستای بالای 100 خانوار استان نیز طرح هادی تهیه شده که در 223 روستا مرحله اجرا است.

سیروس خیری زاده با بیان اینکه طرح‌های هادی بنیاد مسکن تنها در بعد فیزیکی نیست بلکه این طرح‌ها در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز صورت می‌گیرد اظهارداشت: در قالب طرح‌های هادی زمین‌های دولتی تملک و پس از تفکیک در اختیار روستائیان قرار داده می‌شود. 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوی نیز در ادامه گفت: طرح هادی روستای چاوشقلی شهرستان خوی با جمعیت 611 نفر و با تعداد 160 خانوار در سال 87 انجام شده است و با اختصاص اعتبارها در سه سال اخیر در مجموع به مبلغ یک میلیارد و 586 میلیون ریال صد درصد جذب شده است.

جمشید قاصد اظهارداشت: با اختصاص اعتبار متمم 500 میلیون ریالی برای پیاده ‌روسازی و احداث فضای سبز و با مساعد شدن هوا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی کل اعتبار اختصاص یافته برای طرح هادی این روستا را 2 میلیارد و 86 میلیون ریال و از محل اعتبارهای استانی عنوان کرد.

کد خبر 827520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha