۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۴۸

رحمانی فضلی:

بزرگترین دستاورد انقلاب ارائه الگوی حکومت الهی است

بزرگترین دستاورد انقلاب ارائه الگوی حکومت الهی است

رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی ایران ارائه و معرفی الگوی حکومت الهی در مقابل حکومتهای معتقد به لیبرالیسم و سوسیالیسم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی در جمع بسیجیان پایگاه مقاومت شهید عسگری دیوان محاسبات افزود: دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تنها ارائه آمار و ارقام فعالیتهای و اقدامات عمرانی و ... نیست بلکه انقلاب ایران دستاوردهایی بزرگتر به ارمغان آورده که نباید از آنها غافل شویم.

وی آسیب دیدن حکومت اسلامی ایران را محال دانست و تاکید کرد: هیچ حکومتی در دنیای امروز به اندازه حکومت ایران مورد حمایتهای مردمی قرار ندارد و این امتیاز انقلاب ایران را از هر آسیبی مصون داشته است.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور استقلال، آزادی، ثبات و امنیت را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران بر شمرد و تصریح کرد: هیچ کشوری در منطقه نمی تواند مدعی ثبات و امنیتی باشد که خود آن را بدست آورده و اغلب با اتکا کشورهای قوی از این امکان بهره مند می شوند، در حالی که ایران دارای ثبات و امنیتی متکی به خود است.

رحمانی فضلی از پیشرفتهای علمی، خودباوری و اعتماد به نفس و الگوسازی به عنوان دیگر دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی ایران یاد کرد و گفت: اینها تنها بخشی از آثار سه دهه عمرانقلاب است و افق پیش روی ما با ورود به دهه چهارم انقلاب اسلامی در کنار ساختارهایی محکم، عقبه ای بزرگ دردنیای اسلام و شناخت آسیبها کاملا روشن است.

وی با اشاره به نامگذاری دهه چهارم انقلاب از سوی آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به عنوان دهه عدالت و پیشرفت تاکید کرد: باید همه در مسیر رسیدن به عدالت و پیشرفت هم در امور داخلی و هم الگوسازی برای دیگر کشورهای جهان تلاش کنیم.

رحمانی فضلی خطاب به بسیجیان حاضر گفت: بسیجیان به عنوان یاران نزدیک انقلاب اسلامی ایران باید بیش از دیگران در راه تحقق اهداف انقلاب تلاش کنند و همه باید درحوزه های اخلاق اجتماعی، اداری، فردی و سیاسی با محوریت ایجاد وحدت در میان مردم حرکت کنیم.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیر تحولات در دوران گذشته و شیوه فعالیت نظامهای استبدادی پیش از انقلاب اسلامی ایران اظهارداشت: نظامهای متعددی پیش از انقلاب ایران آمدند و رفتند اما به واقع مردم هیچ تغییری را احساس نمی کردند چرا که نقشی در حکومت نداشتند.

رحمانی فضلی ادامه داد: ساختارها در دوران گذشته دچار تغییر می شد اما ماهیت قدرت همچنان در دست یکنفر بود و وقتی دامنه این استبداد تنها به منظور تامین منافع فردی با ارتباط با بیگانگان و حراج ثروت های داخلی آمیخته شد شرایط سختی را رقم زد.

وی گفت: زمانی که موجهای نخستین انقلاب اسلامی ایران در سال 1342 به دست معمار کبیر انقلاب به راه افتاد در مخیره کمتر کسی می گنجید که این نهضت روزی به پیروزی انقلاب اسلامی ایران منجر شده و استبداد و سلطه ای که با قدرتهای جهان پیوند خورده بود سرنگون شود.

رحمانی فضلی افزود: بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران از نظر همه کسانی که تلاش می کنند درباره پدیده ها در مقوله های انسانی بحث کنند پدیده ای غیر قابل سنجش و ارزشگذاری به شمار می رود.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) انسانی متقی، مومن و مخلص که همه افکار و آمال او برای خدا بود تصریح کرد: در دهه های اخیر بی سابقه بود که چنین امواجی به حرکت در آمده و با تسلط بر دلها، جانها و عقلها مردم را در مسیری قرار دهد که با گذشت از جان و مال خود در راه انقلاب گام بردارند.

رئیس کل دیوان محاسبات در ادامه افزود: بیگانگان تصور می کردند بعد از رحلت امام خمینی (ره) این امواج فرو خواهد نشست اما نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه جانشین به حق امام خمینی (ره) پرچم این انقلاب را در دست گرفت و همان مسیر را مدبرانه وعاقلانه ادامه داد.

رحمانی فضلی در پایان از تلاش کارکنان دیوان محاسبات در جهت تهیه سریع گزارش تفریغ بودجه و ارائه آن تقدیر و ابراز امیدواری کرد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی بتوانند بهره برداری لازم را از این گزارش در جهت بررسی لایحه بودجه سال 88 داشته باشند.

کد خبر 827532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha