پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۵۷

نمایشگاه نقاشی انجمن هنرهای تجسمی کرج برپا شد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرج گفت: به مناسبت سی امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه نقاشی انجمن هنرهای تجمسی این شهرستان برپا شد.

مهدی عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: نمایشگاه نقاشی اعضای انجمن هنرهای تجمسی شهرستان کرج با همکاری مدیریت فرهنگ و ارشاد کرج نمایشگاه ویژه ای را از امروز به مدت 10 روز در نگارخانه جلوه مدیریت فرهنگ و ارشاد دایر می کند.

وی افزود: در این نمایشگاه بیش از 40 اثر با سبک انتزاعی و موضوع آزاد به نمایش در آمده است و علاقمندان می توانند از این نمایشگاه از ساعت نه صبح تا 16 دیدن کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در دهه مبارک فجر تمامی هنرمندان رشته های مختلف هنری اقدام به اجرای برنامه های گوناگون کرده اند تا شادی و خوشحالی خود را از پیروزی نشان دهند و خود را در برنامه های مردمی شریک کنند.

عسگری ادامه داد: نگارخانه جلوه در اداره فرهنگ و ارشاد کرج واقع در بلوار طالقانی، میدان طالقانی، خیابان تربیت مستقر است.

کد خبر 827675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha