پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۲۸

اختصاصی مهر/

دانش آموزان معلول خانه نشین شدند

دانش آموزان معلول خانه نشین شدند

بیش از یک هفته است که آموزش و پرورش هزینه ایاب و ذهاب معلولان را قطع کرده و همین امر دانش آموزان معلول را خانه نشین کرده است.

رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: وزارت آموزش و پرورش با قطع هزینه ایاب و ذهاب و سرویس دهی به دانش آموزان معلول باعث شده که این افراد دیگر امکان رفتن به مدرسه را نداشته باشند و در منازل به سر می برند.

این در حالی است که اغلب خانواده های معلولان بدلیل هزینه های جانبی معلولان مانند توانبخشی، گفتار درمانی، کار درمانی و ... به هیچ وجه نمی توانند از عهده مخارج ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول نیز برآیند.

علی همت محمود نژاد در ادامه افزود: تا کنون هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول توسط آموزش و پرورش و مدارس پرداخت می شد اما مدت یک هفته است که مسئولان این وزارتخانه عنوان کرده اند که به دلیل کسری اعتبارات دیگر هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول را پرداخت نمی کنند.

رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان با اشاره به اینکه دلیل آموزش و پرورش برای قطع هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول توجیه ناپذیر است تاکید کرد: این وزارتخانه بر اساس قانون مسئول آموزش این دانش آموزان معلول است و تا کنون نیز این امر را پذیرفته است به همین دلیل نباید هزینه سرویس رفت و آمد معلولان قطع شود.

آمارها نشان می دهد که در حال حاضر بیش از 92 هزار دانش آموز معلول در کشور مشغول درس خواندن هستند و استان تهران بیشترین تعداد دانش آموزان معلول را دارد.

از وزیر آموزش و پرورش می خواهیم که نسبت به رفع مشکل ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول اقدام کند در غیر اینصورت از طریق فراکسیون معلولان مجلس این موضوع را پیگیری خواهیم کرد

رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان

محمود نژاد از تفاوت سرانه دانش آموزان استثنایی در استانهای مختلف خبر داد و گفت: چرا باید در استانهای محروم سرانه دانش آموزان معلول پایین تر از شهرهای دیگر باشد در حالی که باید عکس این قضیه اتفاق بیفتد. این موضوع باعث افت کیفیت آموزشی در این مناطق خواهد شد. رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان افزود: در حال حاضر دانش آموزان معلول هم توسط سازمان بهزیستی و هم توسط آموزش و پرورش بیمه می شوند و آیا بهتر نیست به جای اینکه این افراد از دو نهاد بیمه شوند آموزش و پرورش این هزینه را صرف ایاب و ذهاب و دیگر فعالیتهای آموزشی دانش آموزان معلول کند.

بر اساس قانون جامع حمایت از معلولان، تمام مدارس کشور موظفند تمامی امکانات مورد نیاز برای تحصیل دانش آموزان معلول را به نحو احسن فراهم کنند.

محمود نژاد در پایان اظهار داشت: از وزیر آموزش و پرورش می خواهیم که نسبت به رفع مشکل ایاب و ذهاب دانش آموزان معلول اقدام کند در غیر این صورت از طریق فراکسیون معلولان مجلس این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

کد خبر 828268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha