غلامرضا حیدری کرد زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، اظهار داشت: بر این اساس 90 درصد مالیات مشاغل از 16 شهر کشور گرفته می شود.
وی این مسئله را نشان دهنده عدم توازن در توسعه کشور دانست و افزود: هم اکنون دولت شرکتهای دولتی را در همین جا می فروشد و پول آن را در قالب طرحهای عمرانی، کمکهای تامین اجتماعی، هدفمندی یارانه ها و قالبهای دیگر به مناطق محروم می دهد.
کرد زنگنه با بیان اینکه خصوصی سازی راه بی بازگشتی است، تصریح کرد: باید فضا را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده کرد زیرا با بودجه دولتی مشکلات حل نمی شود.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی همچنین در خصوص ورود ایران به سازمان تجارت جهانی نیز گفت: برای ورود به سازمان تجارت جهانی باید ابزار آن را داشته باشیم.
کرد زنگنه افزود: باید ابتدا اقتصاد کشور را توانمند کنیم زیرا اگر با این شرایط عضو سازمان تجارت جهانی شویم، با توجه به اینکه بخش خصوصی توانمندی نداریم به نتیجه نمی رسیم.
وی همچنین بیان داشت: منتقدان سازمان خصوصی سازی در حالی به فروش شرکتهای دولتی انتقاد می کنند که از ترازنامه این شرکتها خبر ندارند.
کرد زنگنه با بیان اینکه شرکتی داریم که قیمتش 32 میلیارد تومان است اما دو برابر این مبلغ زیان انباشته و بدهی دارد، گفت: حاضریم شرکتهای ماشین سازی تبریز، نساجی مازندران، قند دزفول و چند شرکت دیگر را به قیمت یک ریال بفروشیم.
نظر شما