پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۳۳

در دیدار دیروز عنوان شد؛

نامه متکی به صلوخ درباره پیگیری پرونده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده

نامه متکی به صلوخ درباره پیگیری پرونده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ادامه فعالیت تهران برای پیگیری پرونده 4 دیپلمات ایرانی ربوده شده به دست نیروهای فالانژیست سابق لبنان روزگذشته با وزیر امورخارجه این کشور دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر، " محمد رضا شیبانی" روزگذشته به همراه " رائد موسوی" پسر یکی از 4 دیپلمات ربوده شده ایرانی در لبنان با فوزی صلوخ وزیر امورخارجه لبنان دیدار کردند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران درباره این دیدار گفت: نامه منوچهر متکی وزیر امورخارجه ایران را با محوریت موضوع ربوده شدن 4 دیپلمات ایرانی به صلوخ تحویل دادیم.

وی درادامه افزود: ما درجمهوری اسلامی ایران تشکیل کمیته مشترک ایرانی و لبنانی را برای پیگیری جزئیات مربوط به پرونده 4 دیپلمات را پیشنهاد دادیم وهمچنین گزارش اسرائیل را در این باره مطالعه کردیم اما دراین گزارش چندین نقاط ابهام وجود دارد.

شیبانی با اشاره به اینکه درباره این پرونده بین جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل سازمان ملل متحد چندین بار تماس برقرار شد، گفت: محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران به طور مستقیم بر این پرونده نظارت دارد و نماینده ای هم از سوی وی ریاست کمیته ایرانی برای پیگیری پرونده 4 دیپلمات ایرانی را برعهده دارد.

محمدرضا شیبانی درباره سخنان سیدحسن نصرالله که نیروهای فالانژیست سابق لبنان را مسئول ربوده شدن این 4 دیپلمات خواند و اینکه درباره این مسئله از نیروهای فالانژیست سابق توضیحاتی خواسته شد یا خیر؟ خاطر نشان کرد: موضوع مهم و اساسی که برای جمهوری اسلامی ایران مهم است و درحال حاضر هم برای آن تلاش می شود تشکیل کمیته مشترک ایرانی و لبنانی است و به محض تشکیل شدن این کمیته این امکان برایمان وجود دارد که گام های بعدی را در این زمینه برداریم.

سفیر جمهوری اسلامی ایران درادامه تاکید کرد: رژیم صهیونیستی درصدد است تا از مسئولیت ها و تبعات قانونی این مسئله که گریبانگیر آنان می شود، شانه خالی کند و این درحالی است که در زمان ربوده شدن این 4 دیپلمات لبنان در اشغال صهیونیست ها بود.

وی تاکید کرد: تلاش صهیونیست ها برای شانه خالی کردن ازبار این مسئولیت در گزارش آنان نیز کاملا مشخص و واضح است.

شیبانی درباره ادعای ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقیخواه لبنان مبنی بر اینکه توافقنامه طائف پرونده مفقودان و کشته شدگان را بست، گفت: پرونده دیپلمات های ایرانی دارای ابعاد و جزئیاتی است که نمی توان آن را به پرونده های دیگری مرتبط کرد.

وی افزود: براساس عرف بین الملل، دیپلمات هایی که در کشوری فعالیت دارند، از مصونمیت دیپلماتیکی مشخصی برخوردارند بنابراین هرگونه تجاوزی به آنان پیگیری قانونی و حقوقی را ازسوی مراجع عالی موجب می شود.

این درحالی است که قرار است امروز محمد رضا شیبانی درادامه فعالیت های خود برای پیگیری پرونده مذکور با " ابراهیم نجار " وزیر دادگستری لبنان در بیروت دیدار کند.

کد خبر 828712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha