پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۰۴

سریعترین ابررایانه جهان تولید شد

سریعترین ابررایانه جهان تولید شد

شرکت آی بی ام پس از گذشت چند ماه از ارائه آخرین ابر رایانه پر سرعت جهان، نمونه ای دیگر از ابررایانه ها را ارائه کرد که رکورد سیستم قبلی را شکسته و عنوان سریعترین ابررایانه جهان را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت IBM موفق به تولید ابر رایانه ای فوق سریع شده است که انرژی آن با انرژی 2 میلیون لپ تاپ برابری می کند.

این شرکت تنها هفت ماه پس از ارائه سریع ترین ابررایانه جهان، نمونه ای سریعتر از نمونه قبلی خود را ارائه کرد. ابررایانه سکویا در سال 2011 در لابراتوار ملی لارنس لیورمور به بهره برداری خواهد رسید.

سرعت پردازش سکویا 20 پتا فلاب در ثانیه اعلام شده است. پتا اصطلاحی برای بیان کوادریلیون ( عدد 1 به همراه 15 صفر به توان 2) است.

بر اساس گزارش تلگراف، سکویا به همراه رایانه ای کوچکتر به نام داون به منظور شبیه سازی آزمایشهای هسته ای در شهر روچستر در حال تکمیل است. همچنین به گفته متخصصان این شرکت از سکویا می توان در انجام برنامه های سنگین تر مانند پیشگویی وضعیت هوا و اکتشاف نفت نیز استفاده کرد.

کد خبر 828743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha