علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر، پیش بینی اولیه جهت مطالعات ژئوتکنیک سد باهوش را 8 ماه عنوان کرد و اظهار داشت : مطالعات فاز اول این سد تاکنون 70 درصد پیشرفت داشته و انتظار می رود تا پایان سال جاری به اتمام برسد.
محمدی ادامه داد: پس از اتمام فاز اول مطالعات و تصویب آن در کمیته فنی، مطالعات فاز دوم سد باهوش به مشاور مربوطه ابلاغ خواهد شد.
نماینده مجری طرح شرکت آب منطقه ای بوشهر با بیان اینکه بر اساس مطالعات و طراحی های انجام شده حجم مخزن این سد 25 میلیون متر مکعب درنظر گرفته شده است، گفت: این سد حدود 1300 هکتار از اراضی پایین دست خود را آبیاری می کند.
محمدی افزود : ارتفاع سد از پی حدود 52 متر و از نوع خاکی با هسته رسی است.
نماینده مجری طرح شرکت آب منطقه ای بوشهر با بیان اینکه جهت احداث سد باهوش حدود 250 میلیارد ریال اعتبار لازم است، گفت: جهت خدمات دهی هر چه سریع تر به کشاورزان پایین دست، مطالعات خط انتقال آب به شبکه آن نیز همزمان در حال انجام است.
نظر شما