پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۴۳

کاهش 42 درصدی پرونده های ورودی به دادسرای اراک

کاهش 42 درصدی پرونده های ورودی به دادسرای اراک

اراک - خبرگزاری مهر: دادستان اراک گفت: با ورود 16 هزار و 524 فقره در ابتدای سال جاری به دادسرای اراک، اکنون تعداد پرونده های دادسرای اراک با 42 درصد کاهش به حدود نه هزار پرونده رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی خاقانی صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران در محل دادستانی اراک افزود: با اقدامات صورت گرفته در سال جاری، 26 درصد کاهش ورودی پرونده به محاکم دادگستری را داشته‌ایم که حدود 10 هزار پرونده از سال‌های گذشته کمتر بوده است.

خاقانی با اشاره به فعالیت شبانه روزی پرسنل دادسرا گفت: با تلاش های صورت گرفته  16هزار و 138 مورد از پرونده‌ها مختومه اعلام شد و اکنون هفت هزار پرونده در مرحله رسیدگی قرار دارد.

دادستان اراک با اشاره به اجرای احکام قصاص اظهار داشت: امسال خوشبختانه با تلاش واحد صلح و سازش، 11 فقره قصاص با صلح خاتمه یافته اما، 7 فقره قصاص هم در 10 ماه اخیر در اراک به اجرا درآمده است.

وی با اشاره به رفع اطاله دادرسی تصریح کرد: امسال اوقات رسیدگی به پرونده‌ها از 15 به دوماه کاهش یافته که این مسئله یک اقدام بسیار مثبت در امر اجرای سریع احکام بوده است؛ از طرفی امسال عریضه‌ نویسان ساماندهی شده و جلسات آموزشی هم با حضور کارشناسان برای آنها دایر بوده است.

خاقانی از افزایش حضور قضات در زندان‌ها خبر داد و افزود: در سال جاری حضور قضات در زندان‌ها با افزایش 28 درصدی روبرو بوده که در مجموع 160 مورد قضات، از زندان‌ها بازدید کرده‌اند.

وی با اشاره به جلوگیری دستگاه قضایی از حمل مصالح ساختمانی نامرغوب به استان مرکزی درآینده‌ای نزدیک تصریح کرد: با ادارات متولی جلسه‌ای در این زمینه برگزار شده که بر این اساس، از ابتدای سال آینده از ورود مصالح ساختمانی نامرغوب به استان جلوگیری به عمل می‌آید.

خاقانی در مورد فعالیت‌های شورای حفظ حقوق بیت‌المال اظهار کرد: شورای حفظ حقوق بیت‌المال با اقدامات بسیار خوب، از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری به عمل آورده و توانسته در سال جاری، نزدیک به دوهزار هکتار زمین را خلع ید کند و به بیت المال بازگرداند.

دادستان اراک در پایان با اعلام این مطلب که استان مرکزی در بحث زندان‌زدایی رتبه چهارم کشور را در اختیار دارد، تصریح کرد: البته باید به این نکته هم توجه داشت که اگر دستگاه قضایی با جرایم خشن کوچکترین مماشات را انجام دهد، جامعه به سوی هرج ‌ومرج پیش خواهد رفت در واقع نباید به هر قیمتی امر زندان‌زدایی را در دستور کار قرار داد تا امنیت جامعه سلب نشود.

کد خبر 828809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha