پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۸:۱۹

30 سال سربلندی-90/

تعداد تعاونی های کشور 50 برابر قبل از انقلاب است

تعداد تعاونی های کشور 50 برابر قبل از انقلاب است

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی و امور مجلس وزارت تعاون گفت: تعداد تعاونی های کشور 50 برابر قبل از انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، سید احمد رسولی نژاد بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از 87 سال پیش تاکنون 156 هزار تعاونی در کشور تشکیل شده است که 25 میلیون نفر در آنها عضویت دارند.

وی با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد تعاونی های قبل از انقلاب اسلامی در دسترس نیست، افزود: آمار افزایش تعداد تعاونی ها در استان حاکی از افزایش بیش از 50 برابری تعداد تعاونی ها قبل از انقلاب اسلامی است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در استان سمنان 27 تعاونی قبل از انقلاب به دو هزار و 327 تعاونی رسیده است که نشان از افزایش دو هزار و 300 تعاونی در دوران انقلاب اسلامی دارد.

رسولی نژاد ادامه داد: به مناسبت دهه مبارک فجر 827 تعاونی و اتحادیه در کشور مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی گفت: این تعاونی ها با سرمایه گذاری بیش از دو هزار و 900 میلیارد ریال ایجاد و 15 هزار و 962 شغل ایجاد کرده اند.

وی ایجاد بیش از 18 هزار شغل غیرمستقیم را از دیگر نتایج این تعاونی ها دانست و افزود: در این تعاونیها بیش از 38 هزار نفر عضویت دارند.

معاون وزارت تعاون با اشاره به اینکه تا پایان برنامه پنجم سهم تعاون در اقتصاد کشور باید از پنج درصد به 25 درصد افزایش یابد خواستار توجه بیشتری به این بخش شد.

وی در خصوص میزان تسهیلات صندوق تعاون کشور عنوان کرد: میزان تسهیلات پرداختی از سوی صندوق تعاون در دولت نهم با 10 سال گذشته قبل از دولت نهم برابر است.

نماینده سابق مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس با اشاره به اینکه بانک توسعه تعاون در سال آبنده راه اندازی می شود، گفت: با ایجاد این بانک بخش تعاون رشد جهشی خواهد داشت.

رسولی نژاد یادآور شد: صندوق تعاون در سه سال گذشته 400 میلیارد تومان در بخش های تولیدی، توزیعی و خدماتی به جز مسکن مهر تسهیلات پرداخت کرده است.

کد خبر 829671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha