به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مدیرکل کمیته امداد استان گیلان صبح جمعه در بازدید از پایگاههای جمع آوری کمکهای مردمی حمایت از مردم غزه اظهارداشت: علاوه براین کارمندان برخی ادارات و سازمانها یک تا سه روز حقوق خود را به این امر اختصاص داده اند.
وی متذکر شد: مردم نوعدوست استان گیلان می توانند وجوه نقدی خود را به حساب 3333 بانک ملی شعبه انقلاب و 99999 جمعیت هلال احمر واریز کنند.
علیمحمدی بیان داشت: ایستگاه های جمع آوری کمکها و هدایای مردمی در کلیه میادین بزرگ شهر، دفاتر کمیته امداد و ... استان تا 22 بهمن ماه جاری دایراست.
مدیرکل کمیته امداد گیلان ادامه داد: کمکها و هدایایی مردم در این مدت توسط جمعیت هلال احمر، کمیته امداد و بسیج جمع آوری می شود.
وی همچنین با اعلام اینکه برای اولین بار ستاد استانی حمایت از مردم مظلوم غزه به ریاست استاندار گیلان در استان تشکیل شده است افزود: " بازسازی غزه " و " حمایت از کودکان مظلوم غزه " دو محور مهم کاری این ستاد است.
علیمحمدی اظهارداشت: در بازسازی غزه کلیه نهادها، سازمانها و ارگانهای به همراه مردم دراین برنامه شرکت خواهند کرد و جمعیت هلال احمر و کمیته امداد نیزدر این ارتباط وظایف خاصی دارند.
مدیرکل کمیته امداد یادآور شد: برای حمایت از کودکان مظلوم غزه که دراین جنگ نابرابر پدر و مادر خود را از دست داده اند ستادی تشکیل شده و مشغول به فعالیت است.
نظر شما