مهدی کریمی در این باره به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه فیلم آماده نمایش نشده و هنوز برای انجام برخی کارهای فنی در ترکیه است. به همین دلیل نتواستیم نسخهای از آن را برای حضور در جشنواره فجر آماده کنیم.
"پاداش" بر اساس فیلمنامه محمد رحمانیان ساخته شده و داستان مردی است که در سفر حج اتفاقهایی برای او میافتد. حسن معجونی، آتیلا پسیانی، احمد آقالو، آشا محرابی و بهمن زرینپور در این فیلم بازی میکنند. سایر عوامل "پاداش" عبارتند از مدیر فیلمبرداری: محمدرضا سکوت، گریم: مجید اسکندری، طراح صحنه و لباس: محسن شاهابراهیمی، محصول وراهنر.
امشب فیلم سینمایی "اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر" ساخته شهرام مکری به تهیهکنندگی مهدی کریمی در سینما فلسطین به نمایش درمیآید. این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی در بخش ویدئوسینما جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر شده است.
نظر شما