به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، مجمع هیئت فوتبال استان خوزستان به ریاست علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال امروز تشکیل شد و در نهایت علی اکبر فروزنده با کسب بیشترین آرای ممکن به عنوان رئیس جدید هیئت فوتبال خوزستان برای مدت چهار سال انتخاب شد.
فروزنده پس از سیف الله دهکردی که مدت هشت سال به عنوان رئیس هیئت فوتبال خوزستان مشغول به کار بود، چند ماهی را به عنوان سرپرست در هیئت فوتبال خوزستان مشغول به کار بود تا اینکه امروز با کسب 17 رای از 19 رای ممکن به عنوان رئیس جدید انتخاب شد.
غلامحسین گودرزی، علی طاهری و عبدالرحیم ناطقی دیگر نامزدهای ریاست هیئت فوتبال استان خوزستان بودند که موفق به کسب آرای لازم نشدند.
سیف الله دهکری، رئیس سابق هیئت فوتبال استان خوزستان هم اکنون به عنوان مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان مشغول به کار است.
نظر شما