به گزارش خبرنگار مهر در کرج، رئیس آموزش و پرورش ناحیه سه کرج در حاشیه مراسم افتتاح این سه مدرسه در جمع خبرنگاران گفت: این سه مدرسه، تقوا، صیرفی و نرگس نام دارند و برای احداث آنها 23 میلیارد ریال هزینه شده است.
غلامرضا نجفی ادامه داد: هر سه مدرسه یادشده دخترانه هستند و روی هم رفته 46 کلاس دارند.
وی در خصوص مدرسه تقوا بیان داشت: دبیرستان تقوا 20کلاس دارد و به بسیاری از بخشها از قبیل آزمایشگاه، کارگاه و نمازخانه مجهز است.
این مسئول افزود: مدرسه تقوا از پیشرفته ترین مدارس کنونی ناحیه سه کرج به شمار می آید و برای احداث آن حدود یک میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه سه کرج در خصوص مدارس ابتدایی این ناحیه اعلام کرد: طی بررسی از 57 مدرسه ابتدایی ناحیه سه کرج، 27مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارد که لازم است شرایط لازم برای این تخریب و بازسازی فراهم شود.
نجفی ادامه داد: همچنین هفت پروژه نیمه کاره در آموزش و پرورش ناحیه سه وجود دارد که برای تکمیل این پروژه ها به بودجه نوسازی نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: احداث استخر سرپوشیده فرهنگیان و دانش آموزان، مدرسه رسالت، مدرسه موسوی اردبیلی و مدرسه عارف، بخشی از پروژه های نیمه کاره یادشده هستند که در مرحله پایه ریزی قرار دارند و مدرسه شهید مصطفی خمینی، مدرسه شهید طهماسبی و سالن ورزشی مرجوی به عنوان بخش دیگر این پروژه ها در دست احداث و اجرا هستند.
نظر شما