پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۲۹

فتاحی به مهر خبر داد:

رمان "پری نخلستان" منتشر می‌شود

رمان "پری نخلستان" منتشر می‌شود

برگزیده جشنواره داستان انقلاب از چاپ رمان "پری نخلستان" که ترکیبی از فضای واقعی و فانتزی برای کودکان دبستانی است خبر داد.

حسین فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فضا در رمان "پری نخلستان" ترکیبی از فضای واقعی و فانتزی است و شخصیتها هم متاثر از همین فضا ترکیبی هستند.

وی افزود: این کتاب داستان 2 نوجوان خرمشهری است که در ابتدای حمله عراقیها بالاجبار مجبور شده‌اند در شهر بمانند و به دنبال یک راه فرار هستند.

فتاحی ادامه داد: مادربزرگ یکی از این بچه‌ها هم با آنها همراه می‌شود و در ادامه راه آنها یک کودک شیرخواره هم پیدا می‌کنند. در ادامه داستان این بچه‌ها با یک پری نخلستان آشنا می‌شوند و داستان وارد یک فضای فانتزی می شود.

وی خاطرنشان کرد: خواننده در ضمن مطالعه این کتاب با تاریخ مقاومت مردم در خرمشهر آشنا می‌شود چرا که مسائل مربوط به مقاومت در این کتاب روز به روز بیان شده است.

این نویسنده در رابطه با چگونگی جمع‌آوری این اطلاعات گفت: اطلاعات زیادی در مورد خرمشهر وجود دارد و خودم هم اطلاعات کاملی در این زمینه دارم اما سعی کرده‌ام در این کتاب به این دلیل که مخاطبانش کودکان دبستانی هستند کلیات را بگویم.

رمان "پری نخلستان" در حال حاضر در مرحله تصویرگری است و بزودی توسط انتشارات قدیانی وارد بازار کتاب می‌شود.

کد خبر 830611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha