پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۹:۰۰

‪۲۱۰‬ هکتار از اراضی کشاورزی انزلی به زیر کشت می رود

‪۲۱۰‬ هکتار از اراضی کشاورزی انزلی به زیر کشت می رود

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرجهاد کشاورزی انزلی گفت: با بهره برداری ایستگاه پمپاژ آب زراعی امکان به زیرکشت رفتن ‪۲۱۰‬ هکتار از اراضی کشاورزی بندر انزلی فراهم شد.

به گزارش خبرنگار مهر در انزلی،  محمد یادگار بعد از ظهر امروز در مراسم بهره ‌برداری از ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در این شهرستان اظهارداشت: این طرح یکی از پروژه های مقابله با خشکسالی است که با پشتیبانی اعضای ستاد مقابله با حوادث غیر مترقبه ‌انزلی در روستای گرگان این منطقه اجرا شده است.

وی عنوان کرد: همچنین خط انتقال آب زراعی به طول یک هزار و ۸۰۰متر به همراه دو الکتروپمپ ۲۰۰،  ۴۰و ۳۵۰متر خط برق با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال در این روستا احداث شده است.

یادگار ادامه داد: با بهره برداری این طرح ۱۵۰کشاورز منطقه از مزایایی آن برخوردار خواهند شد.

مدیرجهاد کشاورزی انزلی همچنین خاطرنشان کرد: کشاورزی در گیلان به خصوص شهرستان انزلی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

یادگار یادآور شد: با استفاده از ظرفیتهای بالای این شهرستان باید برای توسعه هرچه بیشتر کشاورزی تلاش شود.

کد خبر 830720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha