پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۴۴

طاهری مطلق در گفتگو با مهر:

ظرفیت بندر انزلی 2.5 برابر می شود

ظرفیت بندر انزلی 2.5 برابر می شود

معاون وزیر راه و ترابری و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی از کلنگ زنی طرح افزایش ظرفیت بندر انزلی از 4.5 میلیون تن به 11 میلیون تن و بهره برداری از 4 دستگاه جرثقیل 500 تنی در این بندر خبر داد.

علی طاهری مطلق در گفتگو با مهر گفت: ظرفیت واقعی بندر انزلی در حال حاضر 4.5 میلیون تن است در حالی که در سال جاری حدود 5 میلیون تن عملیات تخلیه و بارگیری در آن انجام شد به همین دلیل با اجرای این، ظرفیت واقعی بندر انزلی به 11 میلیون تن افزایش می یابد.

رئیس سازمان بنادر و دریانوردی افزود: مدت اجرای پروژه افزایش ظرفیت بندر انزلی 40 ماه است که 4 ماه اول آن صرف تجهیز کارگاه و 36 ماه بعدی آن صرف اجرای پروژه خواهد شد.

وی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز این پروژه با احتساب اجرای موج شکن های شرقی و غربی این بندر به طول 2.7 کیلومتر و ساخت یک دایک 55 میلیارد تومان ارزیابی شده است.

طاهری مطق ابراز داشت: برای خرید جرثقیل های زرافه ای به ظرفیت 500 تن در بندر انزلی 5.7 میلیارد تومان هزینه شده است تا عملیات تخلیه و بارگیری این بندر با شرایط مناسب تری انجام شود.

کد خبر 831026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha