ابراهیم ایدنی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز گفت: از ابتدای امسال تاکنون و در یک دوره 10 ماهه، هفت میلیون و 700 هزار تن کالای نفتی در بنادر استان خوزستان تخلیه و بارگیری شده است که در قیاس با مدت مشابه سال گذشته 19 و سه دهم درصد رشد داشته است.
وی افزود: از این مقدار کالا بیش از یکهزار و 540 تن انواع محصولات نفتی در بندر آبادان تخلیه و بارگیری شده است.
ایدنی یادآور شد: در مدت یاد شده بیش از 215 فروند نفتکش در بندر امام خمینی تردد کرده اند که این مقدار در قیاس با مدت مشابه در سال گذشته رشدی چشمگیر داشته است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین با اشاره به مقایسه شاخص های مختلف عملیاتی در بخش های مختلف حمل و نقل دریایی در سال های 57 تا 87 تصریح کرد: ظرفیت ناوگان تجاری غیرنفتی ایران امروز به بیش از چهار میلیون و 500 هزار تن رسیده، در حالی که این مقدار در زمان پیش از انقلاب تنها یک میلیون تن بود.
وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب، تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی به ترتیب حدود یک میلیون تن و 16 میلیون تن در سال بود، در حالی که هم اکنون سالانه حدود 107 میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی شامل 40 میلیون تن کالای غیرنفتی و 67 میلیون تن کالای نفتی در بنادر کشور سالانه تخلیه و بارگیری می شود.
نظر شما