پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۱۳

گاز مازندران با شکست صدرا صعود کرد

گاز مازندران با شکست صدرا صعود کرد

ساری - خبرگزاری مهر: تیم کشتی گاز مازندران در مرحله نیمه نهایی لیگ برتر با غلبه بر صدرای زیر آب با نتیجه 6 بر 1 به فینال لیگ برتر کشتی کشور صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،در وزن 55 کیلوگرم سلطان اف از گاز مازندران در برابر عباس دباغی که یک سرو گردن بالاتر از وی نشان می داد تایم اول را با نتیجه دو بر صفر به پایان رساند و در تایم دوم دو کشتی گیر با نتیجه 2 بر 2 رضایت دادند.

نتیجه این دیدار که به تایم سوم کشیده شد سلطان اف با امتیاز 6 بر صفر بر دباغی غلبه کرد و کشتی را به نفع خود رقم زد.

در وزن 60 کیلوگرم مراد محمدی از گاز مازندران بر مصاف حریف خود با پیروزی در تایم های اول و واگذاری تایم دوم به نفع عباس گلی و تایم سوم که به نفع مراد محمدی انجام شد  وی این مسابقه را برد.

وی با زیرگیری موفقت کشتی را برد.

در وزن 66 کیلوگرم مسعود واحدی از گاز مازندران در برابر سعید داداش پور در دو تایم متوالی کشتی را واگذار کرد.

در وزن 74 کیلوگرم اصغر بدری از گاز مازندران در برابر مهدی صادق نژاد از صدرای زیرآب تایم اول را با توجه به اینکه قرعه به نفع حریف بود در تایم دوم نیز اصغر بدری با کسب 2 امتیاز پیروز شد.

در وزن 84 کیلوگرم رضا یزدانی در مصاف با وادیولاییف از صدرای زیرآب تایم اول را با کسب 2 امتیاز و واگذاری یک امتیاز برد.

یزدانی با کسب یک امتیازدر تایم دوم چهارمین پیروزی گاز را رقم زد.

در وزن 96کیلوگرم تیمرازتیدیف از گاز مازندران و جعفر شمس از صدرای زیرآب تایم اول را با نتیجه 2 برد به پایان رساندن و در تایم دوم تیدیف دو امتیاز کسب کرد و برد.

در وزن 120کیلوگرم که صعود گاز قطعی شده بود هادی پور علی جان از گاز در برابر دیوید موسل از صدرا نتیجه را در دو تایم متوالی واگذار کرد.

تیم گاز مازندران در مجموع تیمی با نتیجه 5 بر 2 بر حریف مازندرانی خود صدرای زیرآب غلبه کرد.

از ساعت 14 و 30 دقیقه دیدار مرحله رده بندی لیگ کشتی کشور بین راه آهن خراسان و صدرای زیرآب و در مرحله فینال بین گاز مازندران و گراد تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 831817

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha