به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، استاندار زنجان ظهر امروز در مراسم افتتاح این داروخانه گفت: ارائه خدمات درمانی مطلوب و تامین اقلام دارویی، یکی از ضروریات مهم در جوامع محسوب می شود.
محمد رئوفی نژاد ظهر امروز در مراسم افتتاح داروخانه "تخصصی آموزشی" شهید رجایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، افزود: به برکت انقلاب اسلامی، درزمان حاضر ارائه خدمات درمانی مطلوب و مناسب شده است.
وی با بیان اینکه تخت های بیمارستانی نیز به لحاظ کیفی و کمی ارتقا یافته و در تامین پزشک نیز هیچ مشکلی وجود ندارد ادامه داد: قطع وابستگی دارویی و درمانی، از نعمتهای بزرگ انقلاب اسلامی است که زمینه را برای خودکفایی در تهیه دارو و تامین پزشک، فراهم کرد.
رئوفی نژاد با اشاره به به مشکلات بیماران خاص درسطح کشور و افزود: معمولا داروهای این نوع بیماران به دلیل کمیاب و بالابودن قیمت آن، زمینه را برای فعالیت در عرصه فروش قاچاق داروهای خاص، مهیا ساخته و بیماران را با چالش جدی مواجه کرده بود.
استاندار زنجان گفت: با ایجاد چنین داروخانه های تخصصی، قطعا جلوی این معضل گرفته می شود و بیماران خاص بصورت سهلتر و با قیمت واقعی اقلام دارویی موردنیاز خود را تهیه خواهند کرد.
رئوفی نژاد افزود: در زمان حاضر بیشتر داروهای بیماران خاص در داخل تولید می شود، این در حالی است که در گذشته، از خارج تهیه و تامین می شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، گفت: این داروخانه در فضایی به وسعت 280متر مربع جهت ارائه خدمات مطلوب دارویی ایجاد شده است.
رحیم سروری زنجانی، هزینه انجام شده جهت آماده سازی و تجهیز این داروخانه را یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این داروخانه در سه سطح، خدمات دارویی ارائه خواهد کرد.
وی ادامه داد: این داروخانه در دسترسی آسان بیماران "خاص، سرطانی و پیوندی" به داروی مورد نیاز، نقش مهمی خواهد داشت.
سروری زنجانی، با بیان اینکه وجود پنج پزشک داروساز یا مسوول فنی که از اعضای هیات علمی این دانشگاه هستند، از ویژگیهای این داروخانه است، اظهارداشت: با این اقدام، سطح علمی ارایه خدمات دارویی در این داروخانه ارتقا خواهد یافت.
وی، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ارائه خدمات درمانی و دارویی ارتقای چشمگیری یافته است که همه این موفقیت ها مرهون انقلاب به رهبری امام خمینی (ره ) است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، گفت: در زمان حاضر 79داروخانه در استان زنجان خدمات دارویی به مردم ارائه می دهند که از این تعداد 61 داروخانه روزانه و10 داروخانه به صورت شبانه روزی و هشت داروخانه نیز به طور نیمه وقت فعال هستند.
سروری زنجانی، همچنین از تشکیل کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در این دانشگاه خبرداد و افزود: در برخی از نسخ دارویی ارائه شده به بیماران، نیاز به پردازش علمی بیشتری است که این کار در این کمیته انجام می شود.
نظر شما