پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۴۸

100 درصد سنگهای قیمتی ایران وارداتی است

100 درصد سنگهای قیمتی ایران وارداتی است

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل یک شرکت توسعه گردشگری گفت: 100 درصد سنگهای قیمتی که در ایران مورد استفاده قرار می گیرند، وارداتی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، حمید کاشانی عصر دوشنبه در مراسم افتتاح مرکز گوهر شناسی همدان با بیان اینکه از پتانسیل سنگهای قیمتی در ایران به خوبی استفاده نشده است، افزود: همدان یکی از قطبهای عمده سنگهای قیمتی در ایران است که متأسفانه در طول رژیم شاهنشاهی مورد بی توجهی قرار گرفته بود.

وی ادامه داد: مرکز گوهرشناسی همدان با داشتن دانشکده گوهرشناسی و مرکز گوهرتراشی برای اولین بار در غرب کشور در همدان راه اندازی خواهد شد.

کاشانی اظهار داشت: هم اکنون 500 میلیون دلار انواع سنگهای قیمتی وارد کشور می شود در حالی که با اندک توجهی به بخش سنگ در ایران می توان آمار واردات را کاهش داد و مرکز گوهرشناسی همدان نیز در همین راستا احداث خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری پرشین یاقوت گفت: در همدان سنگهای قیمتی و نیروی کار متخصص وجود دارد لذا با توجه به ظرفیتها و پتانسیل موجود می تواند تبدیل به قطب سنگهای قیمیت ایران شود.

کاشانی خاطر نشان کرد: پروژه گوهر شناسی همدان یک پروژه ملی است که با همت مسئولان امیدواریم در سال آینده شاهد پیشرفت فیزیکی آن در حد 80 درصد باشیم.

وی با اشاره به اینکه ابن سینا یکی از بنیانگذاران علم گوهر شناسی در جهان است، بیان داشت: متاسفانه قبل از انقلاب به این توانمندی استان همدان توجه نشده است ولی بعد از انقلاب با عنایت مسئولان علم گوهر شناسی در ایران و به تبع آن در همدان مورد توجه قرار گرفته است.

وی در پایان به کاربردهای سنگ های قیمتی اشاره کرد و افزود: در صنایع اپتیک، صنایع لیزری، الکترونیک و مته های حفاری سنگهای قیمتی مانند الماس کاربردهای زیادی دارد.

معاون پشتیبانی استاندار همدان نیز با بیان اینکه مرکز گوهرشناسی همدان در صنعت گردشگری و اقتصاد و ایجاد اشتغال استان همدان حائز اهمیت است، افزود: با راه اندازی این مرکز برای چهار هزار نفر به صورت مستقیم و 10هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می شود.

محمد ناصر نیکبخت در ادامه با بیان اینکه در طول دهه فجر سال جاری 20 هزار طرح با اعتباری بالغ بر 10هزار میلیارد تومان در کشور به بهره برداری رسیده است، افزود: پروانه های بهره برداری در بخش صنعت استان با 280 درصد افزایش نسبت به چهار سال پیش سه برابر شده است و 150 طرح کشاورزی و صنعتی بزرگ وکوچک نیز در این ایام افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه در دولتهای گذشته 53 درصد سرمایه گذاری کشور در تهران صورت می گرفت، خاطر نشان کرد: سالهای گذشته نیز همین اعتبارات و سرمایه گذاری ها وجود داشت ولی بیشتر توجه مسئولان کشور معطوف به پایتخت بوده و از سایر مناطق کشور غافل مانده بودند که اکنون این نگاه عوض شده است.

کد خبر 831947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha