به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که در مجموعه ورزشی خیریه عمل برگزار شد عباس انصاریفرد مدیرعامل پرسپولیس نیز در کنار وینگادا حضور داشت و تمرینات سرخپوشان را زیر نظر گرفت.
در این تمرین تنها کریم باقری و مازیار زارع به علت همراهی تیم ملی فوتبال کشورمان غایب بودند و علی کریمی و باقری ها نیز 40 دقیقه به طور اختصاصی تمرین کردند.
نلو وینگادا سرمربی جدید سرخپوشان نیز که بامداد امروز وارد تهران شده بود، در طول تمرین از نکات لازم یادداشت برداری می کرد تا برای دیدار روز جمعه برابر استقلال اطلاعات کافی داشته باشد.
در ابتدای ورود وینگادا بازیکنان به او خوش آمد گفتند و دقایقی به صحبت هایش گوش دادند. در پایان صحبت های وینگادا نیز بازیکنان او را مورد تشویق قراردادند.
برخلاف روزهای گذشته امروز بیش از 500 هوادار پرسپولیس با حضور در محل تمرینات سرخپوشان به تشویق آنها پرداختند. برخی لیدرهای پرسپولیس نیز که هنوز از اظهارات امیررضا واعظی آشتیانی در مورد هواداران پرسپولیس ناراحت هستند با سردادن شعارهایی برای وی خط و نشان کشیدند و همه چیز را به روز جمعه موکول کردند.
احمدرضا عابدزاده مربی دروازه بانان پرسپولیس نیز تمرینات ویژه ای را برای علیرضا حقیقی در نظر گرفته بود. به نظر می رسد حضور حقیقی در دیدار برابر استقلال قطعی شده است.
بازیکنان پرسپولیس امروز تمرینات تاکتیکی خود را زیر نظر افشین پیروانی پیگیری کردند و در پایان نیز به بازی درون تیمی پرداختند که در نهایت به تساوی یک بر یک دست یافتند. پژمان نوری و هادی نوروزی گلزنان این دیدار بودند.
نظر شما