پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۳:۰۵

دربی 66 /

آخرین وضعیت بازیکنان پرسپولیس از زبان پزشک سرخپوشان / کریمی می رسد

آخرین وضعیت بازیکنان پرسپولیس از زبان پزشک سرخپوشان / کریمی می رسد

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد علی کریمی به دیدار حساس این تیم برابر استقلال خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فرید زرینه در مورد مصدومیت علی کریمی گفت: علی کریمی از روز شنبه روزی 2 جلسه فیزیوتراپی انجام داده و بعد از 6 جلسه فیزیوتراپی از روز دوشنبه در تمرینات سبک تیم شرکت کرد. کریمی از آمادگی و انگیزه خوبی برخوردار است و می‌تواند در تمرینات گروهی نیز شرکت کند.

زرینه ادامه داد: کریمی  به بازی روز جمعه خواهد رسید و در صورت صلاحدید کادر فنی بازی خواهد کرد.

پزشک و فیزیوتراپ باشگاه پرسپولیس با اشاره به مصدومیت جزیی کریم باقری در تمرینات تیم ملی گفت: در تمرین روز یکشنبه باقری در یک برخورد توپ شکافته شده که به محض اطلاع با این بازیکن تماس گرفتم و متوجه شدم خوشبختانه کریم اظهار مشکل خاصی ندارد و در دیدار برابر کره جنوبی به میدان خواهد رفت.

دکتر زرینه در مورد آخرین وضعیت نبی‌ا... باقری‌ها نیز گفت گفت: نبی‌ا... باقری‌ها در آرنجش خون‌مردگی دارد و نیاز به 10 روز استراحت دارد.

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در مورد سایر بازیکنان این تیم نیز گفت: خوشبختانه سایر بازیکنان از سلامت کامل برخودار بوده و آماده بازی با استقلال هستند.

کد خبر 832359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha