جعفر گرزین در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان بدون اعلام نرخ بیکاری در این شهرستان افزود: نرخ بیکاری در منطقه متغیر بوده و با ایجاد این تعداد شغل جدید، میزان بیکاری شهرستان کاهش یافته است.
وی مهمترین مشکل شهر گرگان را ترافیک شهر دانست و اظهار داشت: مشکل ترافیک با ساخت توقفگاه های خودرو در دست اقدام برطرف می شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز یک پارکینگ با ظرفیت 400 خودرو به بهره برداری رسیده است و هیچ یک از شهرهای شمالی کشور مثل گرگان برای چهار هزار خودرو پارکینگ به اجرا درنیامده است.
به گفته گرزین، رشد بی رویه شهر گرگان از دیگر مشکلات فراروی بوده که برای رفع آن نیز برنامه طراحی شده و باید متناسب با طرح جامع پیش رویم.
فرماندار گرگان بیان داشت: با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز برگزاری نمایشگاه نوروزی برای کاهش قیمت اجناس ضروری بوده و نظارت و کنترل بر بازار باید افزایش یابد.
وی یادآور شد: با تنزل بعضی از قیمتها در پی بحران اقتصادی جهان و تاثیر آن بر ایران قرار است نرخ یکهزار قلم کالا ارزان شوند که لیست این اقلام از سوی بازرگانی اعلام شده است.
شهرستان گرگان 400 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما