به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، هیلاری کلینتون در پاسخ به پرسش خبرنگاری در رابطه با اینکه آیا احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه کره شمالی وجود دارد یا خیر، با اشاره به توافق های اخیر این کشور با کره جنوبی گفت که پیونگ یانگ تهدیدی برای صلح منطقه ای بشمار نمی رود.
کلینتون گفت: کره شمالی باید بفهمد که تمامی کشورها در شرق آسیا این را روشن ساخته اند که رفتار این کشور غیر قابل قبول است.
وزیر خارجه گفت: اگر پیونگ یانک اقدام به همکاری با دیگر کشورها بکند فرصت هایی برای این کشور بوجود می آید و ما امیدواریم که در چند هفته و چند ماه آتی پیشرفت ها و تغییراتی را در رفتار این کشور شاهد باشیم.
گفتنی است که آمریکا در قالب گفتگوهای شش جانبه با ژاپن، روسیه، چین، کره جنوبی و کره شمالی در صدد خلع سلاح کره جنوبی است اما این کشور تاکنون به پیشنهادات واشنگتن برای این منظور پاسخ مثبتی نداده است.
نظر شما