به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به عراق، منوچهر متکی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شب گذشته پس از ورود به نجف اشرف در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی درباره ارتباط شعار تبلیغاتی باراک اوباما با موضوع آزادی دیپلماتهای ایرانی که مدتی قبل در اربیل عراق از سوی نیروهای آمریکایی ربوده شده بودند تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران آزادی بی قید و شرط دیپلماتهای خود را با هیچ گزینه ای تعویض یا مبادله نخواهد کرد.
وی با اشاره به سخنان روز گذشته خود در محل کنسولگری کشورمان در اربیل توضیح داد : در مراسم روز گذشته با توجه به حادثه تلخ کنسولگری ایران در اربیل من، آقای زیباری و مقامات منطقه کردستان عراق سخنانی را در این خصوص ابراز کردیم و هر سه نفر در سه موضع جداگانه اقدام دولت بوش را در حمله به سرکنسولگری ایران در اربیل تقبیح کردیم.
متکی تاکید کرد به هر صورت این موضوع به اقدامی باز می گردد که در دولت جرج بوش صورت گرفته است. همواره جمهوری اسلامی ایران خواستار آزادی بی قید و شرط دیپلماتهای خود بوده است و این موضوعی است که مقامات ایرانی و عراقی نیز به آن اشاره داشته اند.
نظر شما