پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ خرداد ۱۳۸۳، ۹:۴۸

در تماس تلفني بوش و شرودر مطرح شد

تصويب قطعنامه جديد سازمان ملل در خصوص عراق ضرورت دارد

جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا در تماس تلفني با گرهارد شرودر صدر اعظم آلمان در خصوص قطعنامه جديد سازمان ملل در مورد عراق به بحث و تبادل نظر پرداخت .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري آلمان ،  يكي از سخنگويان كاخ سفيد با اعلام اين مطلب افزود : رئيس جمهوري آمريكا در صدد جلب رضايت و حمايت آلمان در مورد پيش نويس قطعنامه جديد ارائه شده به شوراي امنيت سازمان ملل است .
رئيس جمهور آمريكا و صدر اعظم آلمان بر لزوم تصويب يك قطعنامه قوي در خصوص عراق تاكيد كرده و خواستار بر سر كار آمدن يك دولت جديد و مستقل در اين كشور شدند .
گفتني است هفته گذشته شرودر و يوشكا فيشر وزير امورخارجه آلمان با ابراز خرسندي از تصويب قطعنامه اي جديد در خصوص عراق خواستار اعمال برخي تغييرات و اصلاحات در آن شدند .

کد خبر 83406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha