پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ بهمن ۱۳۸۷، ۹:۰۶

گسترش فرهنگ عاشورا فرهنگ عمومی جامعه را ارتقاء می دهد

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امورخیریه کرمان با اشاره به لزوم تببین فرهنگ عاشورا پژوهشی در جامعه گفت: گسترش فرهنگ عاشورا در جامعه موجب ارتقاء سطح عمومی فرهنگ جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام محمد قاسمی زاده عصر دیروز درهمایش عاشورا پژوهشی در کرمان اظهار داشت: یکی از مهمترین امتیازات عاشورا پژوهشی در کشور ارائه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه فرهنگ عاشورا در جامعه است.

وی تصریح کرد: امتیاز مهم کنگره عاشورا پژوهی گردآوری مجموعه مقالات و پژوهش ها در زمینه عاشورا و ایجاد یک مجموعه غنی و تدوین و چاپ این مقالات می باشد که می تواند به عنوان یک منبع غنی در اختیار علاقمندان قرار گیرد.

حجت الاسلام قاسمی زاده عنوان کرد: در کنگره عاشورا پژوهشی در کرمان 45 مقاله ارائه شده بود که درنهایت از این تعداد 5 مقاله به بخش نهایی این کنگره در کرمان راه یافته است.

وی اضافه کرد: برگزاری این کنگره ها درحقیقت کار جدیدی در راستای گسترش فرهنگ عاشورا می باشد که می تواند تاثیر شگرفی برجامعه بخصوص نسل جوان داشته باشد.

وی گفت: در گذشته بیشتر موارد وقف در کرمان درخصوص برپایی مراسم های روضه خوانی انجام می شده است بطوریکه در دهه اول ماه محرم در کرمان بیش از یکصد مراسم روضه خوانی برگزار می شود در صورتیکه این وقف ها در راستای نیازهای مردم انجام شود می توان در جهت ارتقاء فرهنگ دینی در مناطق محروم کشور بخصوص مناطق جنوبی کرمان از این موقوفات استفاده کرد.

کد خبر 834432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha