۲۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۹:۱۴

بیمارستانهای تامین اجتماعی با کمبود پزشک متخصص مواجه هستند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران با اشاره به تربیت پزشک توسط دانشگاهها گفت: دانشگاه علوم پزشکی اولویت استخدام را به بیمارستانهای دولتی اختصاص می دهد و خدمت پزشکان در بیمارستانهای تامین اجتماعی به همکاری این دانشگاه نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، نظام الدین فرجی  ظهر امروز در نشست خبری مشترک با مدیر کل تامین اجتماعی مازندران با بیان اینکه بیش از نیمی از مردم مازندران تحت پوشش بیمه ای سازمان تامین اجتماعی قرار دارند ، اظهار داشت :  برای فعالیت پزشکان متخصص  در بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی امورات تشویقی  نیز در نظر گرفته شده است که در صورت همکاری دانشگاه علوم پزشکی حضور پاره وقت آنان نیز مشکلات این بیمه شدگان این سازمان را برطرف خواهد کرد.

وی به طرح توسعه بیمارستان ولیعصر قائم شهر اشاره کرد و گفت :این طرح شامل بخش بستری به میزان 100 تخت ، درمانگاه تخصصی ،بخش دیالیز ، آزمایشگاه و رادیو لوژی مرکزی با پیشرفت 90 درصد با اعتبار پنج میلیارد تومان و احداث بخش جراحی قلب باز در یان بیمارستان که از مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به مازندران نیز می باشد با اعتبار پنج میلیارد تومانی در دوسال ایجاد خواهد شد .

به گفته وی مازندران در اعزام بیماران به تهران برای جراحی باز قلب در کشور با اعزام 350 نفر در سال گذشته رتبه اول را در کشور دارد که این با اجرای این طرح منطقه شش کشور تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

فرجی اتمام طرح توسعه درمانگاه نور با اعتبار بالغ بر یک میلیارد تومان ، ساخت درمانگاه چمستان طبق مصوبه دور دوم سفر که در مرحله مطالعات قرار دارد ، ساخت درمانگاه تخصصی آمل مصوبه دور اول سفر رئیس جمهور به مازندران با پیشرفت 60 درصد و افتتاح آن در هفته تامین اجتماعی سال آینده ، توسعه بیمارستان حکمت ساری و ساخت درمانگاه تخصصی از مصوبات دور دوم سفر ، بهره برداری از بخش مراقبت هاب ویژه بیمارستان بوعلی نکا ،طرح احداث ساختمان مدیریت درمان استان از جمله طرح های توسعه مدریت درمان تامین اجتماعی مازندران را اعلام کرد.

وی با اعلام اینکه طرح های مختلفی در خصوص افزایش کیفیت و کمیت خدمات به مشتریان  ارائه و اجرایی شده است ، اظهار داشت : طرح ارتقاء خدمات سرپایی که یه دلیل ازدیاد مراجعات به یکی از معضلات تبدیل شده بود اجرا گشته که بیماران مراکز درمانی متعلق به سازمان تامین اجتماعی با تعیین وقت مراجعه می کنند و پزشک موظف است اصول علمی را در معاینه به دلیل داشتن وقت مناسب رعایت نماید.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی به طرح مطب های معین اشاره کرد و گفت : دراین طرح در راستای توسعه عدالت شمول خدمات درمان مستقیم در هفت شهر گلوگاه ف جویبار ، شیرگاه ، زیراب ، فریدونکنار ،سورک و عباس آباد تنکابن که فاقد مراکز ملکی بودند اقدام به عقد قرار داد با مطب ها و داروخانه های معین گردید تا به مشتریان سازمان خدمات لازم را ارائه نمایند.

وی افزود :  این پزشکان از 30 درصد فرانشیز فقط باید 10 درصد(400تومان) آن را دریافت نمایند و داروخانه ها نیز بدون دریافت حق فنی تنها 10 درصد فرانشیز را دریافت نمایند که در طول اجرای این طرح از مهر ماه سالجاری 22 هزار نفر در مازندران مراجعه کننده داشته است و با توجه به بازتاب مثبت آن در کشور نیز اجرا خواهد شد.

فرجی در خصوص طرح ویزیت رایگان مستمری بگیران ناتوان ،جانبازان و معلولین گفت : بیماران مشمولی که به دلیل ناتوانی جسمی توانایی مراجعه حضوری به بیمارستان های ملکی سازمان را ندارند شناسایی شده و پزشک مربوطه برای ویزیت به منزل آنان مراجعه می کند  که این طرح بطور آزمایشی در مرکز استان در حال اجراست.

به گفته وی برای 250 بیمار یک پزشک در نظر گرفته شده است که تا کنون 220 بیمار دارای شرایط طرح شناسایی شده است.

وی خاطرنشان کرد : در دور دوم سفر هیئت دولت به مازندران خرید یک دستگاه ام آر آی و یک دستگاه سنگ شکن برون اندامی با قیمت یک میلیارد تومان برای بیمارستان ولیعصر قائم شهر مصوب شده است که بزودی خریداری خواهد شد.

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه 2 هزار و سیصد مرکز درمانی در سطح استان با این سازمان برای ارائه خدمات به بیمه شدگان قرار داد دارند ، یادآور شد : در  سال جاری با 216 مطب ،داروخانه و مرکز درمانی قرار داد منعقد کرده ایم که رشد 130 دردصدی نسبت به سال گذشته داشته است با توجه به اینکه درخواست های مطرح شده در این خصوص ظرف کمتر از یک ماه پاسخ داده می شود.

وی با بیان اینکه پرداخت مطالبات طرف های قرار داد اولویت با بیمارستان ها می باشد، خاطرنشان کرد : مطالبات بیمارستان ها و مراکز درمانی سر پایی تا شهریور ماه سال جاری به طور کامل پرداخت شده و همچنین مبلغی به عنوان علی الحساب تا آبان ماه نیز پرداخت شده است.

فرجی در خصوص ارائه تسهیلات درمانی ویژه برای بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی و پرداخت 70 درصد هزینه ها در بخش سرپایی و 90 درصد هزینه ها در بخش بستری طبق تعرفه دولتی  گفت : 85 درصد هزینه داروهای شیمی درمانی ،کل هزینه حدمات درمانی رادیوتراپی بیماران سرطانی ، 90 درصد هزینه درمانی بیماران ام اس ، 95 درصد هزینه بستری بازنشستگان ،100 درصد هزینه درمان بیماران خاص (تالاسمی ،هموفیلی و دیالیزی) و صد در صد هزینه بیماران بستری در بخش آر سی یو ،آی سی یو و ان آی سی یو که به تنفس دنهنده مکانیکی متصل می شوند توسط تامین اجتماعی پرداخت می شود.

به گفته وی 32 میلیارد تومان اعتبار مدیریت درمان در درمان مستقیم و 48 میلیارد تومان در درمان غیر مستقیم در مازندران  می باشد.
 
وی تصریح کرد: در سالجاری دو آزمون استخدامی برگزار شد و 150 نفردر سازمان تامین اجتماعی مازندران استخدام شدند.

کد خبر 834931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha