پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۰۲

2300 میلیارد ریال براى اجراى طرح توسعه خودروهاى عمومى اختصاص یافت

دولت در راستاى فراهم کردن زمینه براى توسعه حمل و نقل همگانى و به منظور تسهیل در رفت و آمد هاى شهری، 2300 میلیارد ریال براى اجراى طرح توسعه خودروهاى عمومى در سراسر کشور به سازمان شهردارى ها و دهیارى هاى کشور اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایندگان ویژه رئیس ‌جمهور در کارگروه توسعه حمل و نقل عمومى و مدیریت مصرف سوخت، مبلغ دو هزار و سیصد میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک داراییهاى سرمایه ای، با عنوان طرحهاى توسعه ناوگان حمل و نقل عمومى و مدیریت مصرف سوخت به منظور اجراى طرح توسعه خودروهاى عمومى بزرگ و متوسط (اتوبوس، میدل بوس و مینی‌بوس) به وزارت کشور (سازمان شهرداری ها و دهیاری هاى کشور) اختصاص دادند تا برابر تفاهم‌نامه‌اى که با ستاد مدیریت حمل و نقل مبادله می‌کنند، هزینه و گزارش آن را هر سه ماه یکبار به کارگروه یاد شده ارسال کنند.

بر این اساس تصمیم‌نامه فوق به منزله مبادله موافقت‌نامه تلقى می شود. این مصوبه را پرویز داودى معاون اول رئیس‌جمهور برای اجرا ابلاغ کرده است.

کد خبر 835465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha