به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، سردار حسن کرمی ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه 12 هزار نفر معتاد در استان وجود دارد، افزود: سالیانه 4.5 تن انواع مواد مخدر در استان توسط این 12 هزار نفر معتاد مصرف می شود.
وی با بیان اینکه به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت استان 22 نفر معتاد است، اظهار داشت: یک هزار و 200 نفر از معتادین استان پرخطر هستند.
کرمی مهمترین علل گرایش افراد به اعتیاد در استان را کنجکاوی، کسب لذت، مشکلات روانی، تفریح، فشار دوستان و اختلاف با سایر افراد ذکر کرد.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی در ادامه از کشف 16 هزار و 560 کیلوگرم انواع مواد مخدر در سال جاری تاکنون در استان خبر داد و بیان داشت: این میزان در مقایسه با سال گذشته 154 درصد افزایش داشته و بخش عمده آن را شاهدانه تشکیل می دهد.
کرمی با بیان اینکه در این رابطه 132 قبضه انواع سلاح نیز از قاچاقچیان کشف شده است، افزود: همچنین در سال جاری 18 هزار عدد انواع قرصهای روان گردان از قاچاقچیان مواد مخدر در استان کشف شد.
وی از زیر کشت شاهدانه رفتن 200 هکتار از اراضی کشاورزی استان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: 254 تن شاهدانه در این مزارع تولید شده بود که به همراه اراضی امحا شد.
کرمی از فرمانداران خواست پیشگیری و جلوگیری از کاشت شاهدانه در شهرهای مختلف استان را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی همچنین از عدم تعادل قاچاق مواد مخدر و میزان کشفیات آن ابراز نگرانی کرد و گفت: برای ایجاد تعادل در این امر باید سرمایه گذاری بزرگی توسط مرکز و خود استان انجام گیرد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی هم در این جلسه با بیان اینکه 60 درصد کشفیات مواد مخدر استان را حشیش و شاهدانه تشکیل می دهند، افزود: 10 درصد از موادمخدر کشف شده قرار بود در استان مصرف شود و مابقی آن به ترکیه انتقال داده شده و به فروش برسد.
قاسم رشیدنژاد از دستگیری سه هزار و 495 نفر در زمینه خرید و فروش و مصرف مواد مخدر در استان طی سال جاری خبر داد و اظهار داشت: از این میزان 306 نفر را قاچاقچیان و یک هزار و 500 را توزیع کنندگان تشکیل می دهند.
وی از تغییر ماده مخدر مصرفی معتادان استان از تریاک به هروئین اظهار نگرانی کرد و بیان داشت: زندانیانی که در رابطه با مواد مخدر زندانی شده و به صورت رای باز در حال سپری کردن دوران محکومیت خود هستند، فعالیت خود را در این رابطه ادامه داده و جامعه را دچار مشکل کرده اند، برای جلوگیری از ادامه فعالیت آنها در دوران محکومیتشان باید اقدامات اساسی انجام گیرد.
نظر شما