ترحم اسدیان در گفتگو با خبرنگار مهر با انتقاد از عملکرد شرکتهای خودرو سازی گفت : شرکتهای خودرو سازی کماکان به تعهدات خود در خارج نمودن قطعات دارای نقص عمل نکرده اند و این باعث شده تا همچنان آتش سوزی ناگهانی خودروهای مذکور ادامه داشته باشد.
بررسیها نشان می دهد هر ماه حداقل 3 خودرو پژو، سمند و پارس در آتش می سوزند که این موضوع در قالب پرونده های قضایی مورد بررسی قرار گرفته است.
در یکی از آخرین حوادث از این دست دو دستگاه اتوبوس بین شهری بنز 457 C تولیدی ایران خودرو دیزل در محور ساری - تهران دچار حریق شدند. سازمان آتشنشانی علت هر دو حریق را نقص فنی اتوبوسها و بروز اشکال در سیستم برق رسانی عنوان کرده بود.
با افزایش آتش سوزیهای خودرو و تلفات ناشی از آن دادستان کل کشور در سالهای گذشته طی نامه ای از اولین وزیر صنایع دولت نهم خواست تا اقدامات پیشگیرانه و نتایج حاصله در این راستا را به دادستانی اطلاع دهد که متاسفانه علیرغم پیگیریهای رسانه ها و دادستانی تا کنون هیچگونه پاسخی از سوی این وزارتخانه به دادستانی ارائه نشده است.
در برخی پرونده های مربوط به شکایات مردم از نقص فنی خودرو، بارها ایران خودرو محکوم به پرداخت خسارت و دیه به زیان دیدگان شده است |
ترحم اسدیان |
این موضوع در حالی اتفاق می افتد که مسئولان ایران خودرو بارها اعلام کرده اند که تمامی قطعات دارای نقص فنی را از خط تولید خارج کرده اند. گرچه ادامه آتش سوزی خودروها خلاف این امر را نشان می دهد. معاون دادستان و سرپرست دادسرای ویژه فرودگاههای تهران در گفتگو با مهر به پرونده هایی اشاره کرد که بر اساس آن ایران خودرو به دلیل نقص فنی خودرو محکوم به پرداخت خسارت و دیه شده است .
اسدیان خاطرنشان کرد: در برخی پرونده های مربوط به شکایات مردم از نقص فنی خودرو بارها ایران خودرو محکوم به پرداخت خسارت و دیه به زیان دیدگان شده است.
موضوع آتش سوزی محصولات کارخانه ایران خودرو برای اولین بار در میانههای دهه 70 در رسانه ها مطرح شد. امری که بالاخره با شدت گرفتن پیگیریهای رسانه ها و افزایش آتش سوزی خودروهایی نظیر پژو 405 سرانجام در مهرماه سال 85 توسط وزیر وقت صنایع تائید شد.
معاون دادستان و سرپرست دادسرای ویژه فرودگاههای تهران در پایان از رسانه ها خواست دلایل بی توجهی شرکتهای خودرو سازی را در ادامه آتش سوزی خودروها پیگیری کنند.
نظر شما